Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ο Χατζηδάκης εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ: Να τι θέλουν να καταψηφίσουν στο Εργασιακό [βίντεο]
[Protagon]: Ο Χατζηδάκης εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ: Να τι θέλουν να καταψηφίσουν στο Εργασιακό [βίντεο]

[Protagon]: Ο Χατζηδάκης εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ: Να τι θέλουν να καταψηφίσουν στο Εργασιακό [βίντεο]

«Αυτά είναι τα μέτρα του νομοσχεδίου για την Προστασία της Εργασίας για την ισορροπία επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής που ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσει με οργή και αγανάκτηση», τονίζει ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook που συνοδεύεται από βίντεο-παρουσίαση βασικών προβλέψεων του νομοσχεδίου.

«Αδεια πατρότητας 14 ημερών. Γονική άδεια 2 μήνες και για τους δύο γονείς πληρωμένη από ΟΑΕΔ. Αδεια φροντιστή 5 ημέρες. Ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας για γονείς παιδιών έως 12 ετών. Απαγόρευση απόλυσης πατέρα για 6 μήνες από τη γέννηση του κάθε παιδιού του. Τι θα πουν στους εργαζομένους τους οποίους δήθεν υποστηρίζουν;» διερωτάται ο κ,. Χατζηδάκης, o oποίος με αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας επί των προωθούμενων ρυθμίσεων επιχειρεί να «στριμώξει» την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προβλέπω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος θα φύγει από την ονομαστική ψηφοφορία του Εργασιακού. Διότι διαφορετικά θα αναγκαστεί να ψηφίσει τα 5/6 των διατάξεων. Και τότε το νομοσχέδιο δεν μπορεί να θεωρείται “ολετήρας” και “οδοστρωτήρας”! Θα είναι τα πολιτικά τους αποκαλυπτήρια!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!