Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Χαρδαλιάς: Στην Εύβοια από 18 Μαΐου – Τι ισχύει για Λευκάδα και Ελαφόνησο
[Protagon]: Χαρδαλιάς: Στην Εύβοια από 18 Μαΐου – Τι ισχύει για Λευκάδα και Ελαφόνησο

[Protagon]: Χαρδαλιάς: Στην Εύβοια από 18 Μαΐου – Τι ισχύει για Λευκάδα και Ελαφόνησο

Διευκρινίσεις για την απελευθέρωση των μετακινήσεων προς και από Εύβοια, Λευκάδα και Ελαφόνησο, έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην τακτική ενημέρωση Τύπου της Πέμπτης.

Οπως είπε, οι μετακινήσεις σε Λευκάδα και Ελαφόνησο θα επιτραπούν από τις 25 Μαΐου και όχι από τις 18 Μαΐου, ενώ αντίθετα, η οδική πρόσβαση στην Εύβοια θα επιτραπεί από τις 18 Μαΐου.

Κατά τα άλλα, και με αφορμή το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών, ο υφυπουργός απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση για βαριά πρόστιμα που θα ξεκινούν από τις 5.000 ευρώ και θα φτάνουν μέχρι και τις 20.000 ευρώ σε όποιες επιχειρήσεις δεν τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας των λουομένων.

Και οι 515 οργανωμένες παραλίες της χώρας υπόκεινται σε λεπτομερείς κανόνες και όρους, υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς. Οιο συγκεκριμένα, ο μέγιστος αριθμός λουόμενων είναι τα 40 άτομα ανά 1.000 τ.μ. και είναι υποχρεωτική η καταγραφή των παρευρισκόμενων. Ως προς την απόσταση ανάμεσα στις ομπρέλες, η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των αξόνων τους ορίζεται στα 4 μέτρα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατέστησε σαφές πως δεν θα γίνει καμία έκπτωση εις βάρος της δημόσιας υγείας.,ενώ όπως έκανε γνωστό, την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι κανόνες για τις εσωτερικές μετακινήσεις, ακτοπλοϊκές, θαλάσσιες και οδικές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!