Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Ο Χαϊκάλης για τη σεξουαλική παρενόχληση στην Αραβή: «Hμουν ερωτευμένος, ζητώ συγγνώμη»
[Protagon]: Ο Χαϊκάλης για τη σεξουαλική παρενόχληση στην Αραβή: «Hμουν ερωτευμένος, ζητώ συγγνώμη»

[Protagon]: Ο Χαϊκάλης για τη σεξουαλική παρενόχληση στην Αραβή: «Hμουν ερωτευμένος, ζητώ συγγνώμη»

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε ότι αυτός είναι ο «πασίγνωστος κωμικός», στον οποίο αναφερόταν η καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, ότι «αυνανιζόταν στο τηλέφωνο», ενώ της μιλούσε «πάρα πολύ πρόστυχα».

Ο ηθοποιός υποστήριξε πως γνώρισε την κυρία Αραβή στην ηλικία των 19 ετών, δηλώνοντας «ευαισθησία με το θέμα της ηλικίας».

Σημειώνεται πως η κυρία Αραβή έκανε μάθημα στη δραματική σχολή, όπου δίδασκε ο κ. Χαϊκάλης, όταν ήταν 17,5 ετών, αλλά το επίμαχο τηλεφώνημα φέρεται να έγινε μετά την ενηλικίωσή της.

Ο κ. Χαϊκάλης είπε πως «δεν ήθελε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό» του, ενώ δήλωσε πως ήταν ερωτευμένος μαζί της και της έδειχνε το ενδιαφέρον του με διακριτικό τρόπο.

Για να «υπερασπιστεί» μάλιστα τις πράξεις του, αποκάλεσε τον εαυτό του «αρσενικό παλιάς κοπής» και αυτό, κατά τον κ. Χαϊκάλη, σημαίνει ότι όταν μια γυναίκα τού λέει «όχι», αυτός «επιμένει». Εσπευσε, δε, να ζητήσει «δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν την προσέβαλα».

«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου, αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενά της. Αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Τη γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!