Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ατομική προσευχή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Καπνικαρέα
[Protagon]: Ατομική προσευχή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Καπνικαρέα

[Protagon]: Ατομική προσευχή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Καπνικαρέα

Την ευκαιρία να ανάψει ένα κερί στην ιστορική εκκλησία της Καπνικαρέας στο κέντρο της Αθήνας είχε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιόδευσε στην Ερμού, τον πιο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας.

Ως γνωστόν, η πρόσβαση στους ιερούς ναούς επιτρέπεται προς το παρόν μόνο για ατομική προσευχή –από την προσεχή Κυριακή θα επιτραπεί η τέλεση της Θείας Λειτουργίας με την είσοδο πιστών αλλά με περιορισμούς και προϋποθέσεις ως προς τον αριθμό των ατόμων που θα βρίσκονται στις εκκλησίες. Ηδη πάντως υπάρχει προβληματισμός ως προς τη Θεία Κοινωνία καθώς διατυπώνονται δημοσίως ισχυρισμοί ότι επειδή πρόκειται για μυστήριο δεν μεταδίδει τον κορονοϊό (εδώ ).

Ο κ. Μητσοτάκης μπήκε στην εκκλησία για λίγες στιγμές και έπειτα συνέχισε τη βόλτα του στην Αθήνα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι φροντίζουν για την ασφάλεια της περιοχής.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, συνομιλώντας με αστυνομικούς, ο Πρωθυπουργός διαπίστωσε ότι ο εξοπλισμός τους είναι καινούργιος, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση μερίμνησε ειδικά για την απόκτηση αλεξίσφαιρων γιλέκων και συζήτησε μαζί τους για τα επιχειρησιακά καθήκοντά τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!