Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Αρχίζει πόλεμος «φυλών» στην ενδοχώρα των Δημοκρατικών
[Protagon]: Αρχίζει πόλεμος «φυλών» στην ενδοχώρα των Δημοκρατικών

[Protagon]: Αρχίζει πόλεμος «φυλών» στην ενδοχώρα των Δημοκρατικών

Γλεντούν όλοι οι Δημοκρατικοί με την καρδιά τους τη μεγάλη νίκη του Τζο Μπάιντεν; Ενδεχομένως όχι, αν πιστέψουμε τις αναφορές διαφόρων διεθνών Μέσων. Διότι κάποιοι εξ αυτών φοβούνται τη μετεκλογική περιθωριοποίησή τους, αφού το κόμμα τους σκοπεύει να κυβερνήσει με αυστηρή σύνεση, χωρίς να τους κάνει πλάτες στις ακρότητες και σφίγγοντάς τους τα λουριά.

Ο Μπάιντεν θα βαδίσει στην κεντρική λεωφόρο της πολιτικής και όχι στα ρείθρα των ομβρίων, λένε όλες οι αναλύσεις, μάλιστα θα απλώσει χέρι φιλίας και συνεργασίας στους σοβαρούς Ρεπουμπλικανούς, ώστε να αποκατασταθούν η ευρυθμία του πολιτεύματος και το διεθνές κύρος της χώρας.

Ομως, ποιοι είναι αυτοί οι «λοξοί» Δημοκρατικοί που διαμαρτύρονται; Ολοι όσοι ο ανταποκριτής της Corriere della Sera Μάσιμο Γκάτζι αποκαλεί με τον υπερβολικό (ακόμη και αστείο, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα) όρο «ριζοσπαστική Αριστερά».

Δηλαδή οι νεαροί και οι νεαρές βουλευτές και πολιτευτές που συντάσσονται πίσω τη νεαρή επίσης βουλευτή της Νέας Υόρκης Αλεξάντρια Οκάζιο-Κορτέζ.

Ο γερο-Μπέρνι (Σάντερς), «πατριάρχης» όλων των παραπάνω μέσα στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, προεκλογικώς πάτησε φρένο για λογαριασμό τους και έβαλε στους ίδιους τον κατάλληλο πάγο, ώστε να μη χαθούν (υπερβολικά πολλοί) ψήφοι από τον μαξιμαλισμό και τις βερμπαλιστικές εξαλλοσύνες τους. Τώρα όμως, το κόμμα νίκησε. Αρα ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτή η περίεργη «εκεχειρία» στο εσωτερικό των Δημοκρατικών, γράφουν οι Ιταλοί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!