Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Αποχωρεί από Zeus & Dione και Endeavor η Μαρέβα Μητσοτάκη
[Protagon]: Αποχωρεί από Zeus & Dione και Endeavor η Μαρέβα Μητσοτάκη

[Protagon]: Αποχωρεί από Zeus & Dione και Endeavor η Μαρέβα Μητσοτάκη

Την αποχώρησή της από όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, δρομολογεί η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι– Μητσοτάκη, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

Οπως γράφει η εφημερίδα στην παραπολιτική στήλη «Θεωρείο», η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται ήδη στη διαδικασία πώλησης των μετοχών της εταιρείας Zeus + Dione, ενώ παράλληλα προτίθεται να αποχωρήσει και από την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση για την κυρία Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη καθώς ο οίκος Zeus + Dione ήταν ένα δικό της δημιούργημα, ενώ το παράρτημα της Endeavor στην Ελλάδα είχε ιδρυθεί από την ίδια, συμβάλλοντας ενεργά στη διάδοση της επιχειρηματικότητας στους νέους.

Η επαγγελματική σταδιοδρομία της κυρίας Γκραμποφσκι – Μητσοτάκη άρχισε το 1996 από την Deutsche Bank. Το 2007 ίδρυσε την MG Capital Advisors SA και το 2010 την Eternia Capital.

Στον χώρο της μόδας μπήκε το 2012, μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα, ιδρύοντας τον οίκο Ζeus + Δione έπειτα από πρόταση του σεναριογράφου του «Κυνόδοντα», Ευθύμη Φιλίππου.

Και σήμερα ήρθε η δύσκολη απόφαση πώλησης της εταιρείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!