Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Απάντηση Θεοδωρικάκου στην αντιπολίτευση: «Σε ποσοστό 80% οι αστυνομικοί έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει»
[Protagon]: Απάντηση Θεοδωρικάκου στην αντιπολίτευση: «Σε ποσοστό 80% οι αστυνομικοί έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει»

[Protagon]: Απάντηση Θεοδωρικάκου στην αντιπολίτευση: «Σε ποσοστό 80% οι αστυνομικοί έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει»

Απαντήσεις για τα ποσοστά εμβολιασμού στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, στη σκιά και των δηλώσεων του υπουργού Επικρατείας Ακη Σκέρτσου , έδωσε την Τρίτη, από τα ερτζιανά αλλά και από τη Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αντιπαρερχόμενος έτσι την κριτική που ακούγεται από την πλευρά της αντιπολίτευσης περί «ελέγχων εμβολιασμένων από ανεμβολίαστους» (αστυνομικούς).

«Δεν μπορεί να γίνεται αξιόπιστος δημόσιος διάλογος εάν δεν είναι σε γνώση των πολιτών, της κοινής γνώμης, των ανθρώπων που κατέχουν υπεύθυνες θέσεις τα πραγματικά δεδομένα. Το ποσοστό των αστυνομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν νοσήσει είναι 20% αυτή την στιγμή», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος, αρχικά σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά FM», ενώ σε παρέμβασή του στη Βουλή λίγο αργότερα, είπε ότι επί συνόλου 56.000 υπηρετούντων οι αστυνομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει αποτελούν το 20% του.

«Τις τελευταίες 75 ημέρες έχει εμβολιαστεί το 9% των αστυνομικών. Αυτό σημαίνει ότι η προσπάθεια πειθούς για να αρθούν παρεξηγήσεις, αμφιβολίες, προβληματισμοί γύρω από τα εμβόλια και την ανάγκη του εμβολιασμού αποδίδει και περιμένουμε να αυξηθεί περισσότερο αυτό το ποσοστό, το οποίο είναι πάνω από τον μέσο όρο της κοινωνίας. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και η ΕΛ.ΑΣ. κάνει καλά τη δουλειά της και οι πολίτες θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς», είπε επίσης ο κ. Θεοδωρικάκος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!