Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Aπάντηση-αποκατάσταση στον Μάρκο Μπόλαρη
[Protagon]: Aπάντηση-αποκατάσταση στον Μάρκο Μπόλαρη

[Protagon]: Aπάντηση-αποκατάσταση στον Μάρκο Μπόλαρη

Στο ρεπορτάζ με τίτλο «Ο Ακης και τα ορφανά του », που δημοσιεύτηκε στοProtagon.gr, στις 31 Αυγούστου 2021 και την ευθύνησύνταξης του οποίου έχω, γίνεται αναφορά σε πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία στήριζαν τον Ακη Τσοχατζόπουλο και αφού «…αναδείχθηκαν τη χρυσή εποχή Aκη στη Χαριλάου Τρικούπη» τώρα βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύάλλων αναφέρεται το όνομα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος, μέσω εξωδίκου (ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ) , διαμαρτύρεται θεωρώντας ότι με την σύνδεση του ονόματός του με τον Ακη Τσοχατζόπουλο θίγεται η προσωπικότητά του ως πολιτικού, ενώ καταλογίζει πρόθεση δόλου και σπίλωσης του ονόματός του.

Από την ανάγνωση του κειμένου εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί ότι ουδεμία τέτοια πρόθεση υπήρξε ούτε υπάρχει. Ούτε παραλείφθηκε σκόπιμα, όπως υποστηρίζει στην εξώδικη διαμαρτυρία του ο κ. Μπόλαρης το γεγονός ότι συμμετείχε στη Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής η οποία με πόρισμά της παρέπεμψε τον Τσοχατζόπουλο στη Δικαιοσύνη.

Σεβόμενος ωστόσο την ευαισθησία του, ζητώ συγγνώμη, δηλώνοντας ότι αντικείμενο του κειμένου, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ήταν η καταγραφή και μόνο τωνπρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που είχαν σχέσεις, άμεσες, στενές ή απλά κομματικές, με τον Aκη Τσοχατζόπουλο και σήμερα έχουν επιλέξει να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Oπως αναφέρουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τόσο από την Αθήνα όσο κι από τις Σέρρες όπου ήτανεπί χρόνια βουλευτής και τοπικό στέλεχος, στο κρίσιμο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το 1996, για την διαδοχή του Ανδρέα Παπανδρέου, ο κ. Μπόλαρης δεν συντάχθηκε με όσους δημοσίως υποστήριξαν για πρόεδρο τον Κώστα Σημίτη έναντι του αντιπάλου του Aκη Τσοχατζόπουλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!