Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Τι απάντησε ο Σκουρλέτης στην ΕΣΗΕΑ για το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με τους δημοσιογράφους
[Protagon]: Τι απάντησε ο Σκουρλέτης στην ΕΣΗΕΑ για το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με τους δημοσιογράφους

[Protagon]: Τι απάντησε ο Σκουρλέτης στην ΕΣΗΕΑ για το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με τους δημοσιογράφους

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου με το σποτ που ετοίμασε για τα ΜΜΕ, τόνισε προς την ΕΣΗΕΑ ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας με επιστολή του προς την Ενωση Συντακτών.

Οπως επισημαίνει, το κόμμα θεωρεί πως η πλειοψηφία των δημοσιογράφων είναι αδύνατο να ταυτιστεί με ό,τι αντιπροσωπεύει η μορφή που πρωταγωνιστεί στο σποτ. Το κύριο ζήτημα, όπως γράφει, είναι η «διάθεση δημόσιου χρήματος σε ΜΜΕ με αδιαφανείς όρους», κάνοντας λόγο για μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο και ενέργεια που αδικεί τους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης.

Προσθέτει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτοί στο διάλογο, «αλλά και σε κοινές πρωτοβουλίες οι οποίες μπορούν να προωθήσουν την υπόθεση της πολυφωνίας στην ενημέρωση και την ενίσχυση των ΜΜΕ για την εξασφάλιση της πλουραλιστικής, δημοκρατικής ενημέρωσης των πολιτών».

Τέλος, καταλογίζει ευθύνες στην κυβέρνηση, στον Πρωθυπουργό και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο καλώντας τους να δώσουν εξηγήσεις.

Η επιστολή του Πάνου Σκουρλέτη:

Λάβαμε την επιστολή σας της 19ης Ιουνίου 2020 αναφορικά με το τελευταίο video του ΣΥΡΙΖΑ, που ως θέμα έχει την επιδίωξη της κυβέρνησης να διαμορφώσει ένα δίκτυο ΜΜΕ που θα της παρέχει άκριτη στήριξη, μέσω της απευθείας διάθεσης 20 εκατ. ευρώ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» με όρους αδιαφάνειας, καθώς αρνείται να αποκαλύψει τα ποσά που έλαβε κάθε Μέσο Ενημέρωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!