Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Τι απάντησε η διοίκηση της Alpha Bank στο αίτημα των εργαζομένων για υποχρεωτικό εμβολιασμό
[Protagon]: Τι απάντησε η διοίκηση της Alpha Bank στο αίτημα των εργαζομένων για υποχρεωτικό εμβολιασμό

[Protagon]: Τι απάντησε η διοίκηση της Alpha Bank στο αίτημα των εργαζομένων για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Στην πρόταση του συλλόγου εργαζομένων της Alpha Bank να επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά της Covid-19 με ποινή υποχρεωτικής άδειας στους αρνητές απάντησε η διοίκηση της Τράπεζας, η οποία παρέπεμψε σε αποφάσεις και νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, προτού αναλάβει την όποια δράση.

Η ανακοίνωση της εταιρείας ανέφερε:

«Η Alpha Bank εφαρμόζει, από την πρώτη ημέρα της πανδημίας, όλα τα θεσπιζόμενα και προτεινόμενα από την Πολιτεία μέτρα για την προστασία της υγείας του Προσωπικού και των Πελατών της, διατηρώντας παράλληλα σε λειτουργία το σύνολο του Δικτύου της σε όλη την χώρα. Επιπλέον ανέλαβε σειρά πρόσθετων δράσεων, όπως, ενδεικτικά, την εφαρμογή υψηλότερων ποσοστών τηλεργασίας, την προληπτική απομάκρυνση, μετά από εισήγηση των ιατρών της, του συνόλου του προσωπικού από χώρους στους οποίους υπήρξε κρούσμα ή υποψία κρούσματος, και την αντικατάστασή του με άλλες ομάδες συναδέλφων, τον εντατικό καθαρισμό και απολύμανση των χώρων εργασίας, τη διαρκή ενημέρωση του προσωπικού κ.λπ.

»Ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα, η Alpha Bank συντάσσεται πλήρως με την εθνική προσπάθεια ελέγχου της πανδημίας και προστασίας του κοινωνικού συνόλου, μέσα και από τους μαζικούς εμβολιασμούς, που σύμφωνα με την παγκόσμια ιατρική κοινότητα, αποτελούν το κύριο και πλέον αποτελεσματικό όπλο της ανθρωπότητας έναντι της Covid-19. Η Alpha Bank κατανοεί ταυτόχρονα και την αγωνία όλων για τον περιορισμό των κρουσμάτων στους χώρους εργασίας και, ευρύτερα, στην κοινωνία και για τον λόγο αυτό λαμβάνει και τις παραπάνω πρόσθετες πρωτοβουλίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!