Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Η αμηχανία (και ο καβγάς) στο ΚΙΝΑΛ με την υποψηφιότητα της Διαμαντοπούλου για τον ΟΟΣΑ
[Protagon]: Η αμηχανία (και ο καβγάς) στο ΚΙΝΑΛ με την υποψηφιότητα της Διαμαντοπούλου για τον ΟΟΣΑ

[Protagon]: Η αμηχανία (και ο καβγάς) στο ΚΙΝΑΛ με την υποψηφιότητα της Διαμαντοπούλου για τον ΟΟΣΑ

Τυπικά η Αννα Διαμαντοπούλου, την οποία πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΟΣΑ (εδώ ), δεν είναι ΠΑΣΟΚ, ούτε Κίνημα Αλλαγής –έχει αποχωρήσει από το 2013. Ουσιαστικά όμως είναι ένα ακόμα στέλεχος του λεγόμενου εκσυγχρονιστικού-μεταρρυθμιστικού ΠΑΣΟΚ το οποίο προσεταιρίζεται και αναδεικνύει ο κ. Μητσοτάκης στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σε πρώτη φάση βέβαια, το Κίνημα Αλλαγής χαιρέτησε την υποψηφιότητα της κυρίας Διαμαντοπούλου –άλλωστε η επιλογή του κ. Μητσοτάκη μπορεί να διαβαστεί και ως μια ακόμη απόδειξη της ένδειας ικανού πολιτικου δυναμικού της ΝΔ και, αντιθετικά, του πλούτου του πρώην ΠΑΣΟΚ (νυν ΚΙΝΑΛ). Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ευχήθηκε στην κυρία Διαμαντοπούλου καλή επιτυχία, λέγοντάς της ότι «η εκλογή σου θα είναι θετική για την χώρα», η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου υπερθεμάτισε πλέκοντας το εγκώμιο της προταθείσας: «Η Αννα Διαμαντοπούλου έχει καταγραφεί στην Ελλάδα και διεθνώς ως η γυναίκα τολμηρών επιλογών, μεγάλων συναινέσεων και καινοτόμων προτάσεων, ως η γυναίκα που διαθέτει πολυδιάστατη επιστημονική γνώση, μεγάλη πολιτική εμπειρία με διεθνή αναγνώριση και σκέψη ανοικτών οριζόντων. Της εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στην προσπάθεια της, που είναι προσπάθεια όλης της Ελλάδας».

Ομως υπήρξε και μια άλλη αντίδραση, από «ανώτερο», που δημιούργησε συζήτηση στο ΚΙΝΑΛ και έδωσε και την ευκαρία στον ΣΥΡΙΖΑ να χωθεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!