Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ακης Σκέρτσος: Οι βάνδαλοι του «Ρουβίκωνα» ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου
[Protagon]: Ακης Σκέρτσος: Οι βάνδαλοι του «Ρουβίκωνα» ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου

[Protagon]: Ακης Σκέρτσος: Οι βάνδαλοι του «Ρουβίκωνα» ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου

Πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγο του Ακη Σκέρτσου ήρθαν τα μέλη του «Ρουβίκωνα» που πήγαν στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας για να γράψουν συνθήματα.

Γνώριζαν πολύ καλά και τη διεύθυνση του σπιτιού μου και ότι δεν έχω φρουρά, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook o κ. Σκέρτσος, και αυτό τους κάνει εκτός από εχθρούς της δημοκρατίας και θρασύδειλους.

«Οι δυνάμεις του Ρουβίκωνα είναι αντιδημοκρατικές διότι εχθρεύονται και απειλούν ευθέως τα συνταγματικά κατοχυρωμένα ατομικά δικαιώματα κάθε δημοκρατικού πολίτη, όπως είναι η ελευθερία της γνώμης, η ατομική ιδιοκτησία, η προστασία της οικογενειακής εστίας», γι΄αυτό, τονίζει ο υπουργός Επικρατείας, και η καταδίκη της δράσης τους πρέπει να είναι απόλυτη από τον πολιτικό κόσμο.

Οξύτατη ήταν αντίδραση (εδώ ) του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για το νέο «χτύπημα» της αναρχικής συλλογικότητας, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστο ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει λέξη καταδίκης ή αποδοκιμασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του κ. Σκέρτσου για την «επίσκεψη» του «Ρουβίκωνα» στην οικία του το βράδυ της Τετάρτης έχει αναλυτικά ως εξής:

Τα μέλη του Ρουβίκωνα που βανδάλισαν χθες το διαμέρισμά μου και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου «επί τω έργω», γνώριζαν πολύ καλά εκτός από τη διεύθυνση του σπιτιού μου και ότι δεν έχω φρουρά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!