Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Αγγλία: Από τις 19 Ιουλίου χωρίς καραντίνα όσοι εμβολιασμένοι επιστρέφουν από πορτοκαλί χώρες
[Protagon]: Αγγλία: Από τις 19 Ιουλίου χωρίς καραντίνα όσοι εμβολιασμένοι επιστρέφουν από πορτοκαλί χώρες

[Protagon]: Αγγλία: Από τις 19 Ιουλίου χωρίς καραντίνα όσοι εμβολιασμένοι επιστρέφουν από πορτοκαλί χώρες

Από τις 19 Ιουλίου, οι πλήρως εμβολιασμένοι ταξιδιώτες, που θα φτάνουν στην Αγγλία, από τις χώρες που έχουν συμπεριληφθεί στην «πορτοκαλί λίστα» της Βρετανίας, θα αποφεύγουν την καραντίνα. Στις πορτοκαλί χώρες περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Αυτό ανέφεραν οι Times , καθώς οι αεροπορικές εταιρίες προετοιμάζονται για να ελέγχουν για πρώτη φορά την κατάσταση εμβολιασμού των επιβατών στις πτήσεις προς τη Βρετανία.

Αρχικά, η οδηγία θα αφορά μόνο τα ταξίδια προς Αγγλία, καθώς ο Μπόρις Τζόνσον καθορίζει την πολιτική υγείας για την Αγγλία, αλλά όχι για τη Σκωτία, την Ουαλία ή τη Βόρεια Ιρλανδία.

Το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει την Πέμπτη για να οριστικοποιήσει το μέτρο, που θα επιτρέψει στους ανθρώπους να ταξιδεύουν από πορτοκαλί προορισμούς, χωρίς να χρειάζεται να απομονώνονται έως και για 10 ημέρες.

Επί του παρόντος, οι ταξιδιώτες, που φτάνουν από μία χώρα, που βρίσκεται στην πορτοκαλί λίστα, απαιτείται να μπαίνουν σε απομόνωση μόλις φθάνουν στη Βρετανία.

Ο υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς θα ανακοινώσει την Πέμπτη, την αλλαγή των κανόνων, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», η οποία ανέφερε επίσης ότι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να κάνουν ένα διαγνωστικό τεστ πριν επιστρέψουν στην Αγγλία και ένα PCR τεστ τη δεύτερη ημέρα από την άφιξή τους.

Ο Μπόρις Τζόνσον παρουσίασε τα σχέδια του τη Δευτέρα, αναφορικά με το τελευταίο βήμα χαλάρωσης του lockdown κατά της COVID-19 στην Αγγλία, συμπεριλαμβανομένης και της κατάργησης της κοινωνικής αποστασιοποίησης, τις μάσκες και τον τερματισμό της τηλεργασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!