Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Αυτοκτονία Καζάζη: Απαγχονισμένος με καλώδιο βρέθηκε ο πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας
[Protagon]: Αυτοκτονία Καζάζη: Απαγχονισμένος με καλώδιο βρέθηκε ο πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας

[Protagon]: Αυτοκτονία Καζάζη: Απαγχονισμένος με καλώδιο βρέθηκε ο πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας

Μυστήριο καλύπτει τον αδόκητο χαμό του προέδρου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, Ιωάννη Καζάζη, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος με καλώδιο στο υπόγειο του κτιρίου της αντιδημαρχίας Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του δήμου Καλαμαριάς. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και το πόρισμα του ιατροδικαστή, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί και κανείς δεν μπορεί να δώσει μία εξήγηση για το τι οδήγησε τον ομότιμο καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο απονενοημένο διάβημα.

Τη σορό του καθηγητή εντόπισε υπάλληλος της αντιδημαρχίας, ο οποίος κατέβηκε τυχαία στο υπόγειο του κτιρίου.

Οπως περιέγραψε στο GRTimes.gr ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, «εάν δεν τον είχε βρει τυχαία ο υπάλληλος, πιθανόν να μην τον βρίσκαμε άμεσα. Εγώ για παράδειγμα δεν έχω κατέβει ποτέ σε εκείνο το υπόγειο. Είναι ένας βοηθητικός χώρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας στον οποίο ζήτημα αν κυκλοφορεί άνθρωπος μια φορά ανά δεκαήμερο».

«Χθες (σ.σ. τη Δευτέρα) συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο στο κτίριο, ενώ σήμερα ξεκινούσε η καλοκαιρινή του άδεια. Του ζητήσαμε την παρουσίαση που έκανε πρόσφατα για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Καλαμαριάς και μας την έστειλε με e-mail. Έμοιαζε να θέλει να κλείσει τις όποιες εκκρεμότητες είχε πριν τις διακοπές του, αλλά όπως αποδείχθηκε τις έκλεινε για άλλο λόγο», ήταν το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο κ. Δαρδαμανέλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!