Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Αυτά είναι τα πρώτα σχολεία που έκλεισαν λόγω κορονοϊού
[Protagon]: Αυτά είναι τα πρώτα σχολεία που έκλεισαν λόγω κορονοϊού

[Protagon]: Αυτά είναι τα πρώτα σχολεία που έκλεισαν λόγω κορονοϊού

Τα πρώτα σχολεία που κλείνουν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, δύο μόλις ημέρες μετά τον αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Συνολικά πέντε σχολεία -και ένα τμήμα του 2ου Γυμνασίου Πύργου- κλείνουν από τρεις έως και δώδεκα ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου (εδώ ).

Πρόκειται για το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής, το 2 Δημοτικό Βουτών στο Ηράκλειο και το 2 Γυμνάσιο του Πύργου που θα παραμείνουν σε αναστολή μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου και τα Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Ειδικής Αγωγής στην Καλλιθέα Λήμνου και 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας Ημαθείας που θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, ο Δήμος Καισαριανής είχε ζητήσει τις ενέργειες του υπουργείου Παιδείας και το Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας πριν από δύο ημέρες, καθώς υπήρξε θετικός καθηγητής στον κορονοϊό, όμως δεν υπήρξε άμεση ανταπόκριση. Μετά την ιχνηλάτηση βρέθηκε και δεύτερος καθηγητής του ίδιου σχολείου θετικός στον κορονοϊό, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα και για άλλους.

Η κοινοποίηση του Δήμου Καισαριανής στο Facebook

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!