Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Ξεκινά η εμπορική διάθεση του κλιματιστικού που φοριέται από τη Sony
[PestaOla]: Ξεκινά η εμπορική διάθεση του κλιματιστικού που φοριέται από τη Sony

[PestaOla]: Ξεκινά η εμπορική διάθεση του κλιματιστικού που φοριέται από τη Sony

Σε μια εποχή κατά την οποία συζητιέται έντονα η ανάγκη της προσεκτικής χρήσης του κλιματιστικού, η Sony προσφέρει μία διαφορετική πρόταση αντιμετώπισης της ζέστης.

Για να μπορεί κανείς να περάσει το καλοκαίρι με μεγαλύτερη ασφάλεια και αρκετά περισσότερη δροσιά, χωρίς να είναι εκτεθειμένος στους κινδύνους που προκύπτουν από τη συνεχόμενη χρήση του κλιματιστικού στο γραφείο, η Sony ξεκινά την εμπορική διάθεση ενός κλιματιστικού που μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα ειδικό σημείο στο ρούχο του κατόχου του. Η ιαπωνική εταιρεία ονομάζει την εφεύρεσή της ως το πρώτο, πραγματικά προσωπικό κλιματιστικό. Η λειτουργία του είναι άμεσα συνδεδεμένη με το ειδικό πουκάμισο που μπορεί να δεχτεί το Sony Reon Pocket και προσφέρει τη δυνατότητα της ρύθμισης της θερμοκρασίας πάνω στο σώμα του κατόχου του. Υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτεί κανείς ειδικές θήκες που μπορούν να δεχτούν το κλιματιστικό αυτό και να προσαρμόζονται σε διάφορα ρούχα.

Σύμφωνα με τα όσα υπόσχεται η Sony, η λειτουργία αυτού του κλιματιστικού μπορεί να ρίξει τη θερμοκρασία έως και κατά 5 βαθμούς Κελσίου, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί… σωτήριο σε συνθήκες υπερβολικής ζέστης. Ολόκληρη η συσκευή θυμίζει ένα ποντίκι υπολογιστή, με μινιμαλιστικό design.

Για τον έλεγχο της λειτουργίας του, φροντίζει μία εφαρμογή που μπορεί να εγκαταστήσει κανείς στο iPhone ή το Android κινητό του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!