Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: TeamViewer Pilot: Απομακρυσμένη βοήθεια για να παραμείνουμε ασφαλείς
[PestaOla]: TeamViewer Pilot: Απομακρυσμένη βοήθεια για να παραμείνουμε ασφαλείς

[PestaOla]: TeamViewer Pilot: Απομακρυσμένη βοήθεια για να παραμείνουμε ασφαλείς

Με ένα απλό smartphone μπορείτε να έχετε virtual συμβουλές, τεχνική υποστήριξη και επίλυση των προβλημάτων, σε οποιαδήποτε στιγμή και κατάσταση βρίσκεστε χωρίς την ανάγκη της φυσικής παρουσίας του προσωπικού υποστήριξης.

Δεν είναι πια μόνο για τα βιντεοπαιχνίδια οι augmented reality (AR) εφαρμογές, αλλά προσφέρουν και επαγγελματικές λύσεις γρήγορα και εύκολα για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων απομακρυσμένα, μέσω του smartphone ή του tablet, οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε, όπως για παράδειγμα το TeamViewer Pilot.

Η δεύτερη φάση επιστροφής στην κανονικότητα οδηγεί στην επαναλειτουργία πολλών δραστηριοτήτων και διαδικασιών παραγωγής, αλλά μετά από αρκετές εβδομάδες αναστολής, η επανεκκίνηση μπορεί να εμποδιστεί από διάφορα προβλήματα: την αποσύνδεση ενός συνδέσμου, τη διακοπή μιας σύνδεσης, μια ανωμαλία σήματος και ούτω καθεξής.

Εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία παρακολούθησης αντικειμένων 3D, το TeamViewer Pilot παρέχει τη δύναμη του AR για την επίλυση οποιουδήποτε είδους προβλήματος: από αυτά που σχετίζονται με το hardware, τη διαμόρφωση έξυπνων συσκευών ή τη σύνδεση ενός δρομολογητή Wi-Fi. Fi και άλλα, μέχρι την αντικατάσταση του ελαστικού αυτοκινήτου! Δεν απαιτείται πολύπλοκος και εξειδικευμένος εξοπλισμός για την παροχή και τη λήψη βοήθειας: το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συσκευή Android ή iOS.

Πως λειτουργεί το Pilot της TeamViewer;

Η απομακρυσμένη υποστήριξη μέσω της τεχνολογίας augmented reality επιτρέπει την παροχή και διαδραστική καθοδήγηση επίλυσης προβλημάτων απομακρυσμένα από παντού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!