Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η TCL παρουσίασε wearable οθόνη στην CES 2021 μαζί με σειρά συνδεδεμένων συσκευών
[PestaOla]: Η TCL παρουσίασε wearable οθόνη στην CES 2021 μαζί με σειρά συνδεδεμένων συσκευών

[PestaOla]: Η TCL παρουσίασε wearable οθόνη στην CES 2021 μαζί με σειρά συνδεδεμένων συσκευών

Η TCL ανακοίνωσε, σε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην virtual CES 2021, τα τελευταία προϊόντα στη σειρά των συνδεδεμένων συσκευών της.

Στα προϊόντα αυτά περιλαμβάνονται τα πρώτα Wearable γυαλιά με οθόνη της TCL, τα premium true wireless earbuds MoveAudio S600 και το τελευταίο MoveTrack pet tracker. Αυτές οι καινοτόμες και κομψές συσκευές τηςTCL είναι φορητές και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνεση στη ζωή των καταναλωτών, όταν βρίσκονται στο σπίτι ή όταν είναι εν κινήσει.

«Με χαρά ανακοινώνουμε την εισαγωγή ενός μοναδικού τύπου wearable προϊόντοςπου ενσαρκώνει χρόνια έρευνας και τεχνογνωσίας της TCL στην κατασκευή οθόνης, αλλά και νέες premium συσκευές που βελτιώνουν τη ζωή μας, αλλά και τη ζωή των κατοικιδίων μας», δήλωσε ο StefanStreit, General Manager of Global Marketing της TCLCommunication.. «Οι σημερινές ανακοινώσεις δείχνουν ότι συνεχίζουμε να χτίζουμε και να αναπτύσσουμε το ήδη ισχυρό μας οικοσύστημα και να επεκτείνουμε περαιτέρω τις κατηγορίες wearable συσκευών και συσκευών ήχου», συμπλήρωσε.

Η πρώτη εμπορικά διαθέσιμη συνέχεια του ProjectArchery, η TCL Wearable Οθόνη είναι ένα ελαφρύ και κομψό ζευγάρι γυαλιών με dual 1080p Full HD micro OLED οθόνες. Από σχεδόν οπουδήποτε, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια 140 μοιρών προβολή από 4 μέτρα μακριά, και με μια πυκνότητα 49 pixels-per-degree (PPD), με ευκρινή και ζωηρά γραφικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!