Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Το SingularityU Greece Summit 2020 έρχεται διαδραστικά στις 23-24 Νοεμβρίου 2020
[PestaOla]: Το SingularityU Greece Summit 2020 έρχεται διαδραστικά στις 23-24 Νοεμβρίου 2020

[PestaOla]: Το SingularityU Greece Summit 2020 έρχεται διαδραστικά στις 23-24 Νοεμβρίου 2020

Το SingularityU Greece Summit 2020 έρχεται φέτος στην Ελλάδα στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2020 και φέρνει παγκόσμιας κλάσης ομιλητές, με έναν πρωτοποριακό, καινοτόμο, διαδραστικό τρόπο διεξαγωγής συνεδρίων που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με θέμα UNLEARN.

Η πανδημία και οι επιπτώσεις της μας υποχρεώνουν ίσως για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα να «ξεμάθουμε» αυτά που γνωρίζαμε ως καλά καθιερωμένες παραδοχές και να ιχνηλατήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που φέρνει η τεχνολογία και αλλάζει την επιχειρηματική και κοινωνική καθημερινότητα. Ποιος είναι ο δρόμος για ένα εκ βάθρων re-set;

Στη δύσκολη αυτή εποχή των ανατροπών, αλλά και της νέας τεχνολογικής επανάστασης αναζητούμε απαντήσεις με νόημα. Η αποστολή του SingularityU Greece είναι να εκπαιδεύσει ένα ολοένα και πιο διευρυνόμενο, αλλά και πιο ανήσυχο κοινό γύρω από το πώς οι εκθετικές τεχνολογίες μπορούν να μας καθοδηγήσουν στο παρόν και στο μέλλον.

Στο SingularityU Greece Summit 2020, παγκοσμίου βεληνεκούς επιστήμονες από το SingularityU Global και ειδικοί γύρω από την τεχνολογία και την επιρροή, τις ευκαιρίες και τις επιπτώσεις που αυτή φέρνει – αυτό που όλο και περισσότεροι συμπυκνώνουν με τη λέξη “disruption” – θα μοιραστούν την δική τους αντίληψη, γνώμη κι εμπειρία τους και θα αποκαλύψουν στρατηγικές για την προσαρμογή στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Από το 2017 μέχρι σήμερα το SingularityU Greece έχει εισαγάγει και προωθήσει την δική του αντίληψη γύρω από το “Disruption” – δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο η Τεχνολογία διαταράσσει και επηρεάζει το σύνολο των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!