Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: H Samsung παρουσιάζει έναν προβολέα ικανό να προβάλει εικόνες 130 ιντσών
[PestaOla]: H Samsung παρουσιάζει έναν προβολέα ικανό να προβάλει εικόνες 130 ιντσών

[PestaOla]: H Samsung παρουσιάζει έναν προβολέα ικανό να προβάλει εικόνες 130 ιντσών

Ο Samsung Premiere είναι ο πρώτος βιντεοπροβολέας με τεχνολογία HDR10+ της εταιρείας.

Το νέο σύστημα της Samsung μπορεί να προβάλει, μέσω της τεχνολογίας τριπλού λέιζερ που διαθέτει, εικόνες σε ποιότητα 4K Ultra σε επιφάνειες διαγωνίου 130 ιντσών από πολύ κοντινή απόσταση, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας, στοιχείο που τον καθιστούν ένα ιδανικό αξεσουάρ για υλοποιήσεις οικιακού κινηματογράφου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο πρώτος προβολέας κοντινής απόστασης που είναι εξοπλισμένος με την τεχνολογία HDR10+. Η μέγιστη φωτεινότητα του Samsung Premiere είναι 2900 ANSI lumen, ενώ υπάρχει και μία διαμόρφωση Filmmaker που επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθήσουν μία ταινία, όπως ακριβώς τη γύρισε ο σκηνοθέτης.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του νέου προβολέα της κορεάτικης εταιρείας είναι οι συμπαγείς διαστάσεις που του επιτρέπουν να τοποθετείται εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού το επιθυμεί κανείς, προβάλλοντας τις εικόνες σε έναν απλό τοίχο, χωρίς πολύπλοκες εγκαταστάσεις. Ένα στοιχείο του ευέλικτου χαρακτήρα του Samsung Premiere είναι και το γεγονός ότι έχει ενσωματωμένο subwoofer και ηχεία για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη ηχητική εμπειρία Acoustic Beam surround.

Σε γενικές γραμμές, η λογική του νέου προβολέα είναι να μπορεί να προσφέρει τη βέλτιστη κινηματογραφική εμπειρία σε ένα πακέτο που τα έχει μέσα του όλα, με ικανοποιητική ποιότητα και εύκολη χρήση, ακόμα και σε ένα δωμάτιο με περιορισμένο χώρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!