Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η Samsung ανακοινώνει τη νέα premium σειρά συσκευών Galaxy S20
[PestaOla]: Η Samsung ανακοινώνει τη νέα premium σειρά συσκευών Galaxy S20

[PestaOla]: Η Samsung ανακοινώνει τη νέα premium σειρά συσκευών Galaxy S20

Η Samsung Electronics παρουσίασε τα Samsung Galaxy S20, τη νέα σειρά premium συσκευών, η οποία είναι η πρώτη, πλήρης σειρά 5G smartphones της εταιρείας, με πρωτοποριακές 5G τεχνολογίες και κάμερα με τεχνητή νοημοσύνη.

Η σειρά Galaxy S20 διαθέτει μια ολοκαίνουργια αρχιτεκτονική κάμερας που συνδυάζει λειτουργίες ΑΙ με τον μεγαλύτερο αισθητήρα εικόνας της Samsung μέχρι σήμερα. Η νέα σειρά της Samsung υπόσχεται πιο απλή, πλούσια και απολαυστική εμπειρία χρήσης από κάθε άλλη φορά, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της καθημερινότητας, είτε πρόκειται για λήψη φωτογραφιών, αναπαραγωγή μουσικής, παρακολούθηση βίντεο ή και απρόσκοπτο gaming.

«Καθώς εισερχόμαστε σε μια νέα δεκαετία, το 5G θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που επικοινωνούμε και το πώς αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας», δήλωσε ο Dr. TM Roh, President και Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. «Καθώς και οι τρεις συσκευές της σειράς Galaxy S20 διαθέτουν 5G συνδεσιμότητα, η Samsung προσφέρει μια σειρά smartphones επόμενης γενιάς, για να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων. Με μια απίστευτη κάμερα που συνεργάζεται με τεχνητή νοημοσύνη, οι καταναλωτές μπορούν να αποτυπώνουν τις στιγμές τους σε πραγματικό χρόνο και να συνδέονται απρόσκοπτα με τους ανθρώπους που αγαπούν».

Κάθε συσκευή της σειράς Galaxy S20 διαθέτει την τελευταία 5G τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα, τα Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra είναι οι πρώτες συσκευές που μπορούν να αξιοποιήσουν και τις δύο ζώνες sub-6 και mmWave διεθνώς, ενώ το Galaxy S20 υποστηρίζει sub-6.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!