Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Πέντε χρήσιμες συμβουλές για τις επαγγελματικές μας τηλεδιασκέψεις
[PestaOla]: Πέντε χρήσιμες συμβουλές για τις επαγγελματικές μας τηλεδιασκέψεις

[PestaOla]: Πέντε χρήσιμες συμβουλές για τις επαγγελματικές μας τηλεδιασκέψεις

Αυτές τις μέρες όλο και περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουμε από το σπίτι. Οι βίντεο-κλήσεις είναι ο τρόπος να κρατήσουμε την επαφή με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Είτε από το σπίτι είτε από το γραφείο, μια τηλεδιάσκεψη δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός σημείου συνάντησης όπου και όποτε χρειάζεται.

Η devolo δίνει μια σειρά από χρήσιμες συμβουλές ώστε οι ψηφιακές συναντήσεις μας να μην έχουν κανένα πρόβλημα διεξαγωγής.

1. Επιλέξτε το κατάλληλο εργαλείο τηλεδιάσκεψης

Πολλές επιχειρήσεις στηρίζουν την επικοινωνία τους στις τηλεδιασκέψεις. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μεγάλος αριθμός εργαλείων και υπηρεσιών σε αυτό τον τομέα. Αυτό στο οποίο οι χρήστες θα πρέπει να δίνουν προσοχή, είναι οι επιπλέον παροχές μιας πλατφόρμας ώστε να καταλήξει να είναι ιδανική. Για παράδειγμα, αν προσφέρει δυνατότητες άμεσων μηνυμάτων ή κοινοποίηση της οθόνης του χρήστη ενώ αυτός βρίσκεται σε μια κλήση. Όλοι μας γνωρίζουμε το Skype, μια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται κυρίως για μη επαγγελματικούς λόγους από λιγότερο απαιτητικούς χρήστες, που προσφέρει τις βασικές λειτουργίες που μπορεί να ψάχνετε. Η Microsoft έχει κάνει πρόσφατα μια ενημέρωση στην πλατφόρμα της προσθέτοντας το Teams, που παρέχει και υπηρεσίες VoIP. Το Tinychat και το Whereby είναι επίσης δύο πλατφόρμες που προσφέρουν επιλογές για «ανοιχτές» τηλεδιασκέψεις, όπου ο κάθε ένας μπορεί να έχει πρόσβαση μέσα από έναν σύνδεσμο που του έχει κοινοποιηθεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!