Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η παγκόσμια πανδημία επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό
[PestaOla]: Η παγκόσμια πανδημία επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό

[PestaOla]: Η παγκόσμια πανδημία επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Η Dell Technologies δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας παγκόσμιας μελέτης που καταδεικνύει ότι οι επιχειρήσεις επιταχύνουν τα προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού τους και επιτυγχάνουν μέσα σε λίγους μήνες αυτό που κανονικά θα απαιτούσε χρόνια.

Τα ευρήματα, που επικαιροποιούνται ανά διετία στη μελέτη Δείκτης Ψηφιακού Μετασχηματισμού (DT Index) της Dell Technologies, υποδεικνύουν ότι οι επιχειρήσεις επιταχύνουν τα προγράμματα τεχνολογικού μετασχηματισμού κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19.

Σε μία από τις πρώτες παγκόσμιες μελέτες για τη μέτρηση της επιχειρηματικής συμπεριφοράς ως αποτέλεσμα της πανδημίας, η μελέτη DT Index 2020 της Dell διαπίστωσε ότι οκτώ στις δέκα επιχειρήσεις έχουν επιταχύνει ορισμένα προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού φέτος, και το 79% επανεφευρίσκουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο.

Πιο αναλυτικά, από την πρώτη μελέτη DT Index το 2016 και την επόμενη το 2018, τα φετινά αποτελέσματα καταγράφουν την πρώτη αύξηση του αριθμού των Ψηφιακών Ηγετών – Digital Leaders (κατηγορία που περιλαμβάνει τις πλέον ψηφιακά ώριμες επιχειρήσεις) στο 6 τοις εκατό. Οι εταιρείες που υιοθετούν την τεχνολογία – Digital Adopters (η δεύτερη πιο ψηφιακά ώριμη ομάδα) αυξήθηκε από 23 τοις εκατό το 2018 σε 39 τοις εκατό το 2020 – μια αύξηση 16 ποσοστιαίων μονάδων.

Η μελέτη DT Index καταγράφει επίσης μικρή πτώση από το 2018 στον αριθμό των εταιρειών που υστερούν ψηφιακά – Digital Laggars (της λιγότερο ψηφιακά ώριμης ομάδας) κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες, καθώς και απότομη πτώση στην προτελευταία ομάδα, όσων ακολουθούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό – Digital Followers κατά 17 ποσοστιαίες μονάδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!