Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Νέα φορητή οθόνη από την AOC με αναγνώριση αφής 10 σημείων
[PestaOla]: Νέα φορητή οθόνη από την AOC με αναγνώριση αφής 10 σημείων

[PestaOla]: Νέα φορητή οθόνη από την AOC με αναγνώριση αφής 10 σημείων

Η AOC ανακοίνωσε τη νέα φορητή οθόνης αφής 16T2, διαγωνίου 15,6 ιντσών, τεχνολογίας IPS, ανάλυσης Full HD και συνδεσιμότητα που αποτελείται από δύο υποδοχές USB-C και μία Micro HDMI θύρα.

Πιο αναλυτικά, χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία 8000 mAh, η οθόνη 16T2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί εν κινήσει χωρίς να απαιτείται πρίζα και μπορεί ακόμη να λειτουργήσει ως power bank για να φορτίσει ένα smartphone. Με ένα έξυπνο, αναδιπλούμενο κάλυμμα, πάχους μικρότερου από 1 εκατοστό, για κατακόρυφο και οριζόντιο προσανατολισμό, καθώς και δυνατότητα εντοιχισμού VESA, η οθόνη αυτή γίνεται ένα εξαιρετικό εργαλείο για επαγγελματίες χρήστες καθώς και για λάτρεις των παιχνιδιών, φοιτητές, διαχειριστές πληροφορικής, μικρές επιχειρήσεις, DIYers που βρίσκονται συχνά εν κινήσει.

Οι χρήστες εκτιμούν τον τρόπο με τον οποίο ένα στήσιμο πολλαπλών οθονών αυξάνει την παραγωγικότητα και την άνεση στην επιφάνεια εργασίας τους, και τώρα με την 16T2 αυτό καθίσταται εφικτό ακόμα και όταν βρίσκονται εν κινήσει, με την προσθήκη της τεχνολογίας αφής 10 σημείων (Windows 10 certified). Με το κομψό της φινίρισμα αλουμινίου, η οθόνη AOC 16T2 μοιάζει με tablet. Αλλά σε αντίθεση με ένα tablet, το οποίο θα ξεπεραστεί και θα καταλήξει ηλεκτρονικό απόρριμμα όταν ο επεξεργαστής και το λειτουργικό του σύστημα γίνουν παλιά, αργά και μη συμβατά, η οθόνη 16T2 είναι απλά μία φορητή οθόνη χωρίς περιορισμούς από την τεχνολογία που αλλάζει γρήγορα. Αυτό καθιστά την οθόνη 16T2 μία ανθεκτική επένδυση για τα επόμενα χρόνια.

Χάρη στη διπλή είσοδο USB-C και την είσοδο Micro-HDMI, η φορητή οθόνη συνδέει μία ποικιλία υπολογιστών, τόσο προηγούμενων όσο και πιο σύγχρονων μοντέλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!