Σάββατο, 4 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η Huawei λανσάρει το AppGallery σαν την 3η μεγαλύτερη πλατφόρμα εφαρμογών
[PestaOla]: Η Huawei λανσάρει το AppGallery σαν την 3η μεγαλύτερη πλατφόρμα εφαρμογών

[PestaOla]: Η Huawei λανσάρει το AppGallery σαν την 3η μεγαλύτερη πλατφόρμα εφαρμογών

Την στρατηγική και το όραμά της για έναν κόσμο εξυπηρετούμενο από το οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών της Huawei, ανακοίνωσε σε virtual εκδήλωση η εταιρεία, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τα σχέδιά της για το Huawei AppGallery.

Πρόκειται για την επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών της Huawei, η οποία πλέον αποτελεί το τρίτο μεγαλύτερο app store παγκοσμίως. Στην ίδια εκδήλωση, ο CEO της εταιρείας Richard Yu παρουσίασε επίσης μια σειρά νέων επαναστατικών προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων και το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο smartphone Huawei Mate Xs, καθώς και το νέο tablet Huawei MatePad Pro.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν το Huawei AppGallery, η εναλλακτική πλατφόρμα εφαρμογών της κινεζικής εταιρείας, εν μέσω των τελευταίων εξελίξεων, ανάγεται επισήμως σε ένα από τα τρία μεγάλα app stores παγκοσμίως. «Χτίζουμε το AppGallery για να προσφέρουμε την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Μια ανοιχτή πύλη για πρόσβαση στον κόσμο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία», ήταν το μήνυμα της Huawei προς τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Πιο αναλυτικά, το Huawei AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Από το λανσάρισμα τον Απρίλιο του 2018, το Huawei AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!