Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Έρευνα της Dell για τις προκλήσεις στην προστασία δεδομένων των επιχειρήσεων
[PestaOla]: Έρευνα της Dell για τις προκλήσεις στην προστασία δεδομένων των επιχειρήσεων

[PestaOla]: Έρευνα της Dell για τις προκλήσεις στην προστασία δεδομένων των επιχειρήσεων

Η έρευνα “Dell Technologies Global Data Protection Index 2020 Snapshot” διασαφηνίζει τις βασικές προκλήσεις που επηρεάζουν την ετοιμότητα στην προστασία δεδομένων, σύμφωνα με 1.000 IT decision makers σε 15 χώρες.

Η έρευνα της Dell Technologies Global Data Protection Index 2020 Snapshot αποκαλύπτει ότι οι οργανισμοί κατά μέσο όρο, διαχειρίζονται σχεδόν 40% περισσότερα δεδομένα σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν. Αυτή η μεγάλη αύξηση των δεδομένων συνοδεύεται από εγγενείς προκλήσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία (81%) των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι οι παρούσες λύσεις προστασίας δεδομένων που χρησιμοποιούν, δε θα είναι σε θέση να καλύψουν τις μελλοντικές επιχειρηματικές τους ανάγκες.

Η έρευνα “Snapshot” η οποία αποτελεί συνέχεια της έρευνας “Global Data Protection Index” που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, απευθύνθηκε σε 1.000 IT decision makers σε 15 χώρες σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς με περισσότερους από 250 εργαζομένους. Η έρευνα διερευνά τον αντίκτυπο που έχουν οι παραπάνω προκλήσεις, καθώς και οι προηγμένες τεχνολογίες, στην ετοιμότητα της προστασίας δεδομένων. Τα ευρήματα δείχνουν επίσης θετική πρόοδο, καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός οργανισμών – 80% το 2019, σε σχέση με ποσοστό 74% το 2018 – βλέπουν τα δεδομένα τους ως πολύτιμα και αντλούν αξία από αυτά, ή επιθυμούν να το πράξουν αυτό στο μέλλον.

«Τα δεδομένα είναι η κινητήρια δύναμη των επιχειρήσεων και το κλειδί για τον ψηφιακό μετασχηματισμό ενός οργανισμού», δήλωσε η Beth Phalen, πρόεδρος, Dell Technologies Data Protection.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!