Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Επιπλέον διαδραστικές οθόνες αφής στη σειρά οθονών Philips B Line
[PestaOla]: Επιπλέον διαδραστικές οθόνες αφής στη σειρά οθονών Philips B Line

[PestaOla]: Επιπλέον διαδραστικές οθόνες αφής στη σειρά οθονών Philips B Line

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, ανακοίνωσε τις νέες οθόνες LCD με SmoothTouch και αντιθαμβωτική επίστρωση: την οθόνη Philips 172B9TL και την οθόνη Philips 242B9TL.

Οι νέες οθόνες διαθέτουν τη λειτουργία SmoothTouch, που σημαίνει ότι η οθόνη χρησιμοποιεί τεχνολογία αφής προβεβλημένης χωρητικότητας 10 σημείων για ομαλή απόκριση. Η επικάλυψη γυαλιού εξασφαλίζει προστασία από γρατσουνιές. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για ορισμένους κλάδους όπως λιανικό εμπόριο, σούπερ μάρκετ, logistics και HoReCa, όπου χρειάζονται μια αξιόπιστη και ανθεκτική λύση αφής όπου θα λειτουργούν οι εφαρμογές τους.

Οι εικόνες της οθόνης είναι εξαιρετικά καθαρές με αυθεντικά χρώματα και κορυφαία ευκρίνεια χάρη στην αντιθαμβωτική επίστρωση (anti-Glare Coating, για συντομογραφία AG), η οποία μπορεί να μειώσει την έντονη γυαλάδα της οθόνης αφής και επομένως δε θα χρειαστεί κάποια επιπλέον μεμβράνη για άνεση στα μάτια, πολύ ουσιαστικό για εσωτερικούς χώρους, ή περιβάλλοντα με φως το οποίο πέφτει απευθείας πάνω στην οθόνη. Αυτές οι οθόνες Philips πληρούν επίσης τη διεθνή βαθμολογία IP65 (μόνο μπροστά) για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Αυτό εξασφαλίζει προστασία από πιτσιλιές νερού και σκόνη που μπορεί να συμβούν κατά τη χρήση.

Οι δύο νέες οθόνες διαθέτουν θύρα HDMI που εξασφαλίζει καθολική ψηφιακή συνδεσιμότητα, δύο θύρες USB 3.1 για μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας και σύνδεση DisplayPort.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!