Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η devolo λανσάρει την επόμενη γενιά του Mesh WiFi
[PestaOla]: Η devolo λανσάρει την επόμενη γενιά του Mesh WiFi

[PestaOla]: Η devolo λανσάρει την επόμενη γενιά του Mesh WiFi

Η devolo ανακοίνωσε το νέο devolo Magic 2 WiFi next, που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό καινοτόμων λειτουργιών Mesh WiFi με την τεχνολογία Powerline.

Η νεότερη έκδοση του πρωτόκολλου G.hn και σε συνδυασμό μη την τεχνολογία PLC, δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων με ταχύτητες έως και 2.400 Mbps, κάνοντας τους προσαρμογείς της σειράς Magic 2 τους γρηγορότερους της αγοράς. Επίσης, το νέο devolo Magic 2 WiFi next υποστηρίζει το Multi-User MIMO και βελτιώνει την απόδοση του WiFi χάρη στην τεχνολογία access point steering.

Πιο αναλυτικά, με το νέο Magic 2 WiFi next, η devolo συνεχίζει να αναπτύσσει την ήδη επιτυχημένη σειρά Magic. «Αμέτρητα τεστ και ειδικές δοκιμές αναφέρουν τη σειρά Magic ως σημείο αναφοράς στον τομέα του οικιακού δικτύου» σημειώνει ο Heiko Harbers, CEO της devolo AG. «Η τελευταία γενιά του G.hn κάνει τους προσαρμογείς πιο ισχυρούς από ποτέ και το Internet δεν εμποδίζεται πλέον από τοίχους και ταβάνια. Συνδυαστικά με τις βελτιωμένες δυνατότητες του Magic 2 WiFi next στο κομμάτι του WiFi, δημιουργούμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία καταναλωτή σε όλο το σπίτι». Οι προσαρμογείς devolo Magic 2 next καλύπτουν εύρος έως 500 μέτρα μέσα από την ηλεκτρική καλωδίωση του σπιτιού και μετατρέπουν οποιαδήποτε πρίζα σε ισχυρό σημείο πρόσβασης στο Internet. Έτσι, οι προσαρμογείς devolo Magic 2 δεν είναι μόνο οι γρηγορότεροι στην αγορά, αλλά και οι μόνοι που καλύπτουν τόσο μεγάλες αποστάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!