Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η Dell λανσάρει τη νέα γενιά premium φορητών υπολογιστών Dell XPS 13
[PestaOla]: Η Dell λανσάρει τη νέα γενιά premium φορητών υπολογιστών Dell XPS 13

[PestaOla]: Η Dell λανσάρει τη νέα γενιά premium φορητών υπολογιστών Dell XPS 13

H Dell Technologies ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας γενιάς premium φορητών υπολογιστών Dell XPS 13. Τα ανανεωμένα μοντέλα ενσωματώνουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, καθώς και την κατασκευαστική αρτιότητα για την οποία η σειρά XPS έχει γίνει γνωστή εδώ και χρόνια.

Με μικρές διαστάσεις, λεπτά αλλά εξαιρετικά ανθεκτικά και αποδοτικά, τα μοντέλα Dell XPS 13 9310 και XPS 13 9310 2-in-1, προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης υπολογιστή για εργασία ή ψυχαγωγία, χωρίς παραχωρήσεις ως προς τις επιδόσεις, την ποιότητα κατασκευής, την πληρότητα χαρακτηριστικών, τη λειτουργικότητα και την εργονομία.

Πιο αναλυτικά, η νέα γενιά Dell XPS 13 αποτελεί την ιδανική υλοποίηση του project Intel EVO, ενός νέου προτύπου για φορητούς υπολογιστές, που συνδυάζουν σε ιδανικό βαθμό τις επιδόσεις, την απόκριση, τη διάρκεια μπαταρίας και την εικόνα, με τη μορφή όμορφων και καλοσχεδιασμένων laptops. Η Dell, σε στενή συνεργασία με την Intel, έφερε στο κοινό τη νέα σειρά XPS 13, σηματοδοτώντας την απόλυτη εμπειρία εργασίας και ψυχαγωγίας, παντού.

Στην καρδιά των νέων υπολογιστών βρίσκονται οι 11ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core μαζί με τα προηγμένα γραφικά Intel Iris Xe, που προσδίδουν υψηλά επίπεδα επιδόσεων σε ένα laptop τόσο μικρών διαστάσεων. Η νέας αρχιτεκτονικής επεξεργαστές και το νέο σύστημα γραφικών συνδυάζεται με ταχύτατη μνήμη LPDDR4x με χρονισμό μέχρι 4.267MHz, επιτρέποντας άνετη χρήση με ένα πλήθος απαιτητικών εφαρμογών παραγωγικότητας και ψυχαγωγίας, οι οποίες ήταν δύσκολο να υποστηριχθούν μέχρι σήμερα, σε συστήματα μικρού συντελεστή μορφής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!