Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Apple: Νέα λειτουργικά συστήματα και νέες καινοτόμες τεχνολογίες
[PestaOla]: Apple: Νέα λειτουργικά συστήματα και νέες καινοτόμες τεχνολογίες

[PestaOla]: Apple: Νέα λειτουργικά συστήματα και νέες καινοτόμες τεχνολογίες

Η Apple ανακοίνωσε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών WWDC, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες οι οποίες ωθούν την εμπειρία χρήσης των προϊόντων Apple σε νέα, υψηλότερα επίπεδα.

Το macOS Big Sur, το νέο λειτουργικό σύστημα των υπολογιστών Mac, αποτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για υπολογιστές της Apple. To macOS Big Sur αν και εξολοκλήρου επανασχεδιασμένο, παραμένει απόλυτα οικείο. Ο Safari browser διαθέτει τώρα πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως τη δυνατότητα εξατομίκευσης της αρχικής σελίδας, κομψά σχεδιασμένα και ισχυρά tabs, γρήγορη και εύκολη μετάφραση, και νέο Privacy report. Η ανανεωμένη εφαρμογή «Μηνύματα» επιτρέπει στους χρήστες των Mac να στείλουν και να λάβουν πιο εξατομικευμένα μηνύματα, να τα παρακολουθούν πιο εύκολα και να αλληλοεπιδρούν μέσα σε ομαδικά μηνύματα. Οι «Χάρτες», επίσης, προσφέρουν μια ολοκαίνουρια εμπειρία με συναρπαστικά χαρακτηριστικά για εξερεύνηση και περιήγηση στον κόσμο.

Το iOS 14, το λειτουργικό σύστημα των iPhone, αποτελεί τη μεγαλύτερη ανανέωση που έχει γίνει ποτέ στη σελίδα του Home Screen, με επανασχεδιασμένα widgets, την εφαρμογή App Library, ένα καινούργιο τρόπο διάδρασης με τις εφαρμογές με το App Clips, ισχυρές αναβαθμίσεις στην εφαρμογή Μηνύματα και άλλα. Το App Library οργανώνει αυτόματα όλες τις εφαρμογές σε μια απλή, εύκολη στην πλοήγηση βιβλιοθήκη, η οποία αναδεικνύει με «έξυπνο» τρόπο εφαρμογές που μπορεί να χρειάζεται ο χρήστης κάθε στιγμή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!