Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Σε άνοδο βρίσκεται η πλατφόρμα του Microsoft Teams σε παγκόσμιο επίπεδο
[PestaOla]: Σε άνοδο βρίσκεται η πλατφόρμα του Microsoft Teams σε παγκόσμιο επίπεδο

[PestaOla]: Σε άνοδο βρίσκεται η πλατφόρμα του Microsoft Teams σε παγκόσμιο επίπεδο

Στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης, το λογισμικό τηλεδιασκέψεων γνωρίζει άνθηση, κάτι που πιστοποιεί και η Microsoft με το Teams.

Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Microsoft για το Teams, κάνουν λόγο για άνοδο της τάξης του 1000% στο Microsoft Teams, μόνο για τον μήνα Μάρτιο του 2020. Προφανώς και η έλευση του κορωνοϊού λειτούργησε ως καταλύτης για την άνοδο του συγκεκριμένου εργαλείου, ενώ χαρακτηριστική είναι η άνθηση που έχουν σημειώσει και άλλες παρόμοιες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης.

Στις 16 Μαρτίου 2020, μέσω του Microsoft Teams είχαν πραγματοποιηθεί 900 εκατομμύρια λεπτά βιντεοδιασκέψεων μέσω της πλατφόρμας, ενώ μέχρι το τέλος του Μαρτίου 2020 ο αριθμός αυτός είχε εκτοξευθεί στα 2.7 δισεκατομμύρια λεπτά. Αυτό πιστοποιεί μία υψηλότατη άνοδο της τάξης του 1000% μέσα σε έναν μήνα, κάτι που δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί μία ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης στην απόφαση της Microsoft να παρουσιάσει τη δική της πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων, παρόλο που ο ανταγωνισμός στο πεδίο αυτό είναι αρκούντως υψηλός.

Η Microsoft εξέτασε και τη γεωγραφική κατανομή των χρηστών της, προκειμένου να εντοπίσει σε ποιες χώρες γίνεται μεγαλύτερη χρήση του εργαλείου Teams. Έτσι, τα δεδομένα δείχνουν ότι οι Νορβηγοί και οι Ολλανδοί είναι ανάμεσα στους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Microsoft Teams, ενώ στις ΗΠΑ υπάρχει μία ανοδική τάση χρήσης του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!