Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Ανακοινώθηκε το TCL 10 Pro με κυρτή οθόνη AMOLED και τεχνολογία NXTVISION
[PestaOla]: Ανακοινώθηκε το TCL 10 Pro με κυρτή οθόνη AMOLED και τεχνολογία NXTVISION

[PestaOla]: Ανακοινώθηκε το TCL 10 Pro με κυρτή οθόνη AMOLED και τεχνολογία NXTVISION

Το βραβευμένο με το 2020 iF Design Award και με το 2020 Red Dot Award smartphone κάνει πραγματικότητα τον συνδυασμό της τεχνογνωσίας της TCL στις οθόνες, με την κομψή κυρτή AMOLED οθόνη 6,47 ιντσών FHD+ και την τεχνολογία NXTVISION.

Η συσκευή αυτή αποτελεί τη ναυαρχίδα της σειράς και συνδυάζει την κυρτή AMOLED οθόνη 6,47 ιντσών FHD+ και την τεχνολογία θέασης NXTVISION. Αποτέλεσμα του συνδυασμού τα γραφικά να είναι εντυπωσιακά με την εκτεταμένη προβολή από άκρη σε άκρη, όπου η εικόνα φαίνεται σαν να «πέφτει» από την άκρη με ελάχιστα κενά μεταξύ πλαισίου και οθόνης επιτυγχάνοντας 93% αναλογία οθόνης-σώματος. Η τεχνολογία NXTVISION της TCL δημιουργεί αξεπέραστη ακρίβεια χρώματος κάνοντας τους χρήστες να μην μπορούν να εντοπίσουν αισθητή διαφορά μεταξύ της πραγματικότητας και της εικόνας στην οθόνη.

Ενσωματώνοντας ένα αποκλειστικό chipset οθόνης, το TCL 10 Pro παράγει ευκρίνεια χρώματος, ποιοτικά βίντεο (SDR-HDR) αλλά και τόσο υψηλή ανάλυση εικόνας, που προκρίθηκε ως το smartphone με πιστοποίηση Netflix. Αυτό επιτρέπει στη συσκευή να μεταδίδει βίντεο HDR10, ξεκλειδώνοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου HDR με εκπληκτική αντίθεση και χρώμα.

Έχοντας κατά νου την αυξημένη εργονομία, το TCL 10 Pro περιλαμβάνει συντομεύσεις Edge Bar για εύκολη πρόσβαση στις εφαρμογές με το ένα χέρι αλλά και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος in-display για πρόσβαση με γρήγορο ξεκλείδωμα.

Το TCL 10 Pro περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά με γνώμονα την υγεία των ματιών, όπως το πιστοποιητικό TÜV Rheinland Low Blue Light της οθόνης για μείωση της καταπόνησης των ματιών, αλλά και Adaptive Tone, Reading Mode και Eye Comfort Mode.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!