Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η HP ανακοίνωσε το νέο της Spectre x360 14 και τη νέα σειρά Envy
[PestaOla]: Η HP ανακοίνωσε το νέο της Spectre x360 14 και τη νέα σειρά Envy

[PestaOla]: Η HP ανακοίνωσε το νέο της Spectre x360 14 και τη νέα σειρά Envy

Η HP Inc. παρουσίασε το HP Spectre x360 14, προσφέροντας τον συνδυασμό μιας συσκευής 15 ιντσών με την κινητικότητα ενός 13,5 ιντσών form factor για μία εξελιγμένη εμπειρία περιήγησης, ανάγνωσης, επεξεργασίας και προβολής. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η διευρυμένη σειρά επεξεργαστών Intel Core 11th Gen της HP και η σειρά ENVY.

Το Spectre x360 14 έχει δοκιμαστεί, συντονιστεί και επικυρωθεί ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις απαιτήσεις της πλατφόρμας Intel Evo, διασφαλίζοντας ότι πληροί τις προδιαγραφές hardware της Intel και τους βασικούς στόχους εμπειρίας για την απόκριση και άμεση αφύπνιση του υπολογιστή, καθώς και την γρήγορη φόρτιση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το Spectre x360 14 έρχεται με τον τελευταίο επεξεργαστή Intel Core 11ης γενιάς που προσφέρει βελτίωση απόδοσης 34% και κέρδη απόδοσης 79% με ενσωματωμένα γραφικά Intel Iris Xe σε σχέση με το Spectre x360 13 του περασμένου έτους.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του φτάνει έως και τις 17 ώρες συνεχούς χρήσης ενώ παρέχονται ταχύτερες δυνατότητες σύνδεσης (έως και τρεις φορές) με υποστήριξη Wi-Fi 6 και Bluetooth 5.0. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης το Thunderbolt 4 για γρήγορη αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, όπως βίντεο, φωτογραφίες και ταινίες. Για την εύκολη μεταφορά μεταξύ συσκευών και λειτουργικών συστημάτων παρέχεται το HP Quick Drop. Με την υποστήριξη HP MPP 2.0 Tilt Pen και τη λειτουργία μαγνητικής σύνδεσης, το Spectre x360 14 είναι ιδανικό για δημιουργία και κατάλληλο για το Adobe Fresco, με εφαρμογές στα Adobe Creative Cloud, Premiere Rush, Premiere Pro, Creative Cloud Photography Plan και Acrobat Standard δωρεάν κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!