Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: H Adobe ζητά την απεγκατάσταση του Flash Player μέχρι το τέλος του έτους
[PestaOla]: H Adobe ζητά την απεγκατάσταση του Flash Player μέχρι το τέλος του έτους

[PestaOla]: H Adobe ζητά την απεγκατάσταση του Flash Player μέχρι το τέλος του έτους

Η 31η Δεκεμβρίου 2020 είναι η επίσημη ημερομηνία κατά την οποία λήγει δια παντός η υποστήριξη του Flash Player από την Adobe.

H εταιρεία, με ανακοίνωσή της, ζητά από όλους τους χρήστες να απεγκαταστήσουν τον Flash Player από τους υπολογιστές τους, ενώ παράλληλα, σημειώνει στην ενημέρωσή της προς το κοινό ότι σταδιακά θα βγάλει από τον επίσημο δικτυακό τόπο της όλες τις παραπομπές στον Player, καθώς και όλα τα link για το κατέβασμα του Flash Player, καθώς πλέον έχουν μείνει έξι μήνες μέχρι να μας αποχαιρετήσει για πάντα ο Flash Player.

Μετά την αλλαγή του χρόνου όλο το περιεχόμενο που βασίζεται σε Flash θα σταματήσει να υποστηρίζεται, επομένως δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι εκείνη η χρονική στιγμή αποτελεί ένα ορόσημο του τέλους μίας εποχής στον κόσμο του Internet. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σπουδή της Adobe να κάνει τους χρήστες να εγκαταλείψουν τον Flash Player δεν είναι τυχαία, αφού είναι γνωστό ότι πολλοί hackers και χειριστές κακόβουλου λογισμικού εκμεταλλεύονται τα κενά ασφαλείας που προκύπτουν από τον Flash Player.

To τέλος του Δεκεμβρίου 2020 αποτελεί τον στόχο που έχει θέσει η Adobe για την εγκατάλειψη του Flash Player από την πλειοψηφία των χρηστών, αλλά η εταιρεία δεν αυταπατάται, καθώς γνωρίζει πως πολλοί θα είναι εκείνοι που θα αμελήσουν να ακολουθήσουν τις προτροπές της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!