Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [PestaOla]: Η Acer ανακοινώνει δύο νέα 4K monitors υψηλών προδιαγραφών
[PestaOla]: Η Acer ανακοινώνει δύο νέα 4K monitors υψηλών προδιαγραφών

[PestaOla]: Η Acer ανακοινώνει δύο νέα 4K monitors υψηλών προδιαγραφών

Η Acer παρουσίασε τα CB342CKC και CB282K, δύο νέα 4K monitors υψηλών προδιαγραφών, για καταναλωτές που επιζητούν χρωματική ακρίβεια και οπτική ευκρίνεια, blur-free εικόνες και εργονομική σχεδίαση με επαγγελματική εμφάνιση.

Η χρωματική ακρίβεια και η οπτική ευκρίνεια των Acer CB2 monitors επιτυγχάνονται με την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας οθονών. Τα In-Plane Switching ZeroFrame monitors προβάλλουν εικόνες και χρώματα με δυνατότητες 4K και HDR 10. Η ZeroFrame σχεδίαση ουσιαστικά αφαιρεί τα περιφερειακά πλαίσια της οθόνης, για απρόσκοπτη απεικόνιση. Η υψηλής ευκρίνειας 4K UHD οθόνη, έχει αναλογίες 16:9, με υψηλή ανάλυση 3840×2160, τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τις Full HD.

Η τεχνολογία Vesa DisplayHDR δημιουργεί βαθύτερα επίπεδα αντίθεσης λευκού και μαύρου χρώματος, προσφέροντας ρεαλιστικότερη αναπαραγωγή εικόνων. Οι φωτεινές σκηνές αποδίδονται με κάθε λεπτομέρεια, ενώ οι πιο σκοτεινές, όπου οι λεπτομέρειες συνήθως κρύβονται στις σκιές, ενισχύονται για μεγαλύτερη φωτεινότητα στο σύνολο, με αποτέλεσμα τα χρώματα να απεικονίζονται όπως πραγματικά είναι.

Χάρη στην τεχνολογία Radeon FreeSync, το frame rate του παιχνιδιού καθορίζεται από την κάρτα γραφικών και όχι από το σταθερό refresh rate της οθόνης, κάτι που περιορίζει το tearing και αποδίδει πολύ ομαλές εμπειρίες gaming. Το Acer CB342CKC monitor διαθέτει επίσης 1ms Visual Response Boost (VRB), που έχει ως αποτέλεσμα οι κινούμενες εικόνες να είναι πιο καθαρές και με αμελητέο blur.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PESTAOLA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!