Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Ζητάει και τα ρέστα ο Βαρουφάκης! «Υπέρβαση καθήκοντος από το Λιμενικό!»
[Παρασκήνιο]: Ζητάει και τα ρέστα ο Βαρουφάκης! «Υπέρβαση καθήκοντος από το Λιμενικό!»

[Παρασκήνιο]: Ζητάει και τα ρέστα ο Βαρουφάκης! «Υπέρβαση καθήκοντος από το Λιμενικό!»

Επίθεση στο Λιμενικό εξαπέλυσε για το περιστατικό στην Αίγινα ο επικεφαλής του MέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κανένας έλεγχος από την Αίγινα προς Πειραιά και πίσω, μόνο όταν έφτασε στο νησί κάνοντας λόγο ταυτόχρονα για υπέρβαση καθήκοντος από το Λιμενικό.

“Υπήρξε μια υπέρβαση καθήκοντος από λιμενικό είναι ξεκάθαρο ότι η βουλευτική ιδιότητα σε εξαιρεί από αυτού του είδους τον έλεγχο, είναι πάρα πολύ απλό” είπε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο κ. Βαρουφάκης.

“Είχα κάθε δικαίωμα σύμφωνα με την ΠΝΠ να μετακινηθώ από το σπίτι μου στη βουλή και πίσω, οποιαδήποτε αμφισβήτηση αυτού του δικαιώματος είναι πλήγμα στον κοινοβουλευτισμό” τόνισε.

“Δυο μέρες και νύχτες βυσσοδομούν τα συστημικά μέσα του γνωστού μνηνομιακού κατεστημένου να λοιδορηθώ επειδή τόλμησα να πάω στην ολομέλεια να παρουσιάσω και να ξεμπροστιάσω τη συνθηκολόγηση τους, τον τρόπο που πούλησαν το ευρωομόλογο που σωστά θεωρούσε ο πρωθυπουργός ότι ήταν απαραίτητο για να μην μπούμε σε ένα 5ο μνημόνιο” επισήμανε ακόμη ο κ. Βαρουφάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!