Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Ξεκαθάρισε ο Πέτσας: Στη δημοσιότητα οι λίστες με τα ποσά που έλαβε κάθε ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)
[Παρασκήνιο]: Ξεκαθάρισε ο Πέτσας: Στη δημοσιότητα οι λίστες με τα ποσά που έλαβε κάθε ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

[Παρασκήνιο]: Ξεκαθάρισε ο Πέτσας: Στη δημοσιότητα οι λίστες με τα ποσά που έλαβε κάθε ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης Τύπου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανέφερε ότι μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη ακόμα, θα δοθούν στη

Παράλληλα ανέφερε πως ο θόρυβος έχει ξεκινήσει από ένα ΜΜΕ γνωστό για τα fake news του και για την λάσπη κατά του πρωθυπουργού και της οικογένειάς του, φωτογραφίζοντας την εφημερίδα «Documendo» χωρίς όμως να την κατονομάζει.

Ακόμα επικαλέστηκε και δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στον δανεισμό του μέσου. Την ίδια στιγμή κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να δημοσιοποιήσει εκείνος τα ποσά που έλαβε το συγκεκριμένο ΜΜΕ κατά την προηγούμενη περίοδο και διερωτήθηκε πως μπορούν να συνδέονται μέσα που εκφράζουν την αριστερά με εκείνα που έχουν την «Εστία τους στην κεντροδεξιά».

Τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για να στηριχθεί ξη οικονομία λέγοντας πως: «Παρατείνεται έως και το τέλος του χρόνου, η ισχύς των μειωμένων κατά 30% συντελεστών Φ.Π.Α. για τα νησιά Λέρο, Λέσβο, Κω, Σάμο και Χίο, που σηκώνουν, πέρα από τις συνέπειες της πανδημίας, και το βάρος της διαχείρισης του μεταναστευτικού προβλήματος. Επεκτείνονται κατά δύο μήνες τα επιδόματα τακτικής ανεργίας για όσους δικαιούχους η σχετική επιδότηση έληξε εντός του Μαΐου. Επεκτείνεται και για τον Ιούνιο η έκπτωση 25% για οφειλές και δόσεις ρυθμίσεων που θα πληρωθούν εμπρόθεσμα, για επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων και εργαζόμενους που πλήττονται από την πανδημία. Στο μεταξύ προχωρά και η θέσπιση πλαισίου που θα ανοίξει το δρόμο σε μικροχρηματοδοτήσεις, με στόχο να ενισχυθούν οι πολίτες που ασκούν ατομική επιχειρηματική δραστηριότητα, ή θέλουν να προχωρήσουν στη σύσταση πολύ μικρών επιχειρήσεων ή να εκπαιδευτούν ώστε να μπουν στην αγορά εργασίας, καθώς και όσοι ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!