Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Βουλευτές Έβρου της ΝΔ για επίσκεψη Σταϊκούρα: Υψηλού συμβολισμού η επίσκεψη του
[Παρασκήνιο]: Βουλευτές Έβρου της ΝΔ για επίσκεψη Σταϊκούρα: Υψηλού συμβολισμού η επίσκεψη του

[Παρασκήνιο]: Βουλευτές Έβρου της ΝΔ για επίσκεψη Σταϊκούρα: Υψηλού συμβολισμού η επίσκεψη του

Τη συστηματική και ενίοτε «πιεστική» επικοινωνία των βουλευτών της ΝΔ στον Έβρο με το υπουργείο Οικονομικών, για θέματα που αφορούν την τοπική οικονομία και την κοινωνία, επεσήμανε κατά τη σημερινή παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Οι βουλευτές, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Αναστάσιος Δημοσχάκης και Σταύρος Κελέτσης, οι οποίοι συμμετείχαν στο σύνολο των συναντήσεων του υπουργού με τους θεσμικούς εκπροσώπους της περιοχής, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία του στο Νομό, σημειώνοντας ότι επισφραγίζει το έργο που γίνεται στην περιοχή και την αγαστή συνεργασία τους με το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν, ανταποκρίνεται άμεσα στα προβλήματα που προκύπτουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Ειδικότερα ο κ. Δημοσχάκης χαρακτήρισε την επίσκεψη του κ. Σταϊκούρα, ως «υψηλού συμβολισμού πολιτική πράξη», καθώς «με την εδώ παρουσία του, αμέσως μετά τα εγκαίνια της ΔΕΘ, όπου υπογραμμίστηκε με αναλυτικό τρόπο η πολιτική που θα ασκήσει η παρούσα κυβέρνηση, δια στόματος πρωθυπουργού, έρχεται και διευκρινίζει από την Αλεξανδρούπολη, οικονομικού αντικειμένου θέματα», ευχαριστώντας τον διότι «δίνει λύσεις σε γόρδιους δεσμούς, όπως είναι το 12% (σσ απόδοση του εργοδοτικού κόστους του 12% στις επιχειρήσεις της ΠΑΜΘ), ένα εκ των μειζόνων θεμάτων, όπως χαρακτηριστικά είπε, που αφορούν στο Νομό και την ΠΑΜΘ.

Από την πλευρά του, ο κ. Δερμεντζόπουλος δήλωσε: «Όλο αυτό το διάστημα, ειδικά τη δύσκολη περίοδο στην αρχή της πανδημίας, ήμασταν σε επικοινωνία για όλους τους κλάδους της οικονομίας». Τόνισε πως η ανταπόκριση του κ. Σταϊκούρα ήταν άμεση, εκφράζοντας την εκτίμηση πως είναι αντιληπτή η σταθερή και συχνή παρουσία στον Έβρο της κυβέρνησης και πως «πραγματικά ασχολούνται με την περιοχή μας, στην οποία όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα». Ο κ. Δερμεντζόπουλος αναφέρθηκε και στην απόδοση του εργοδοτικού κόστους του 12%, τονίζοντας το ενδιαφέρον του υπουργού στο συγκεκριμένο θέμα κι ευχαριστώντας τον «για το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή» καθώς και για τη δρομολόγηση λύσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!