Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Ο Τσιάρας και το «κάρφωμα» στον Τσίπρα
[Παρασκήνιο]: Ο Τσιάρας και το «κάρφωμα» στον Τσίπρα

[Παρασκήνιο]: Ο Τσιάρας και το «κάρφωμα» στον Τσίπρα

Πρόκειται για έναν μετριοπαθή-κεντροδεξιό πολιτικό, με μετρημένο και ορθολογικό λόγο και με αδιαμφισβήτητο ήθος. Τα στοιχεία αυτά τον χαρακτηρίζουν, όπως, εξάλλου, μπορούν να πιστοποιήσουν και οι φίλοι του και οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Κι όμως αυτός ο πράος και μετριοπαθής πολιτικός έγινε έξαλλος σήμερα στη Βουλή, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου του 2020, με τον επικεφαλής της Κουμουνδούρου. Κι αυτό διότι ο αμετροεπής και έμπλεος έπαρσης και αλαζονείας πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, του “έθιξε” τα ιερά και τα όσια. Την ιδιαίτερη πατρίδα του και τους συμπολίτες του!

Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας μίλησε στη Βουλή με αγένεια και προσβλητικό τρόπο, για τα όσα έγιναν και γίνονται από την κυβέρνηση στη γενέτειρα του την Καρδίτσα, την οποία χτύπησε με σφοδρότητα ο Ιανός. Και το έκανε σπεκουλάροντας στα ποτάμια καταστροφής που άφησε πίσω του ο Ιανός και σπεκουλάροντας στον πόνο και στην αγωνία των πληγέντων καρδιτσιωτών.

Ο καρδιτσιώτης υπουργός Δικαιοσύνης, ακούγοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει διάφορες ανακρίβειες και κραυγαλέα ψεύδη εξανέστη και γι αυτό όταν πήρε το λόγο προχώρησε σε άγριο σφυροκόπημα εναντίον του.

Τι είπε, όμως, ο Τσίπρας που έκαναν τον Τσιάρα να εκραγεί;

1. Ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν επισκέφτηκαν τις πληγείσες περιοχές στην Καρδίτσα, άμεσα, αλλά ο κ. Μητσοτάκης πήγε, όπως ψευδώς ανέφερε, «μετά από έξι μέρες, σαν κλέφτης».
Για την ιστορία η κακοκαιρία χτύπησε την Καρδίτσα την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!