Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Τουλουπάκη και ΣΥΡΙΖΑ συμπράττουν κατά Άδωνι
[Παρασκήνιο]: Τουλουπάκη και ΣΥΡΙΖΑ συμπράττουν κατά Άδωνι

[Παρασκήνιο]: Τουλουπάκη και ΣΥΡΙΖΑ συμπράττουν κατά Άδωνι

Ομπρέλα προστασίας υπέρ της Ελένης Τουλουπάκη άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά ενόχληση της εισαγγελέως Διαφθοράς από μια δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη και απειλεί πως θα ενημερώσει πανευρωπαϊκά όλους τους οργανισμούς.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο κ. Γεωργιάδης και προκάλεσε αυτή την ενόχληση. Συγκεκριμένα ανέφερε πως «η Τουλουπάκη πρέπει να μπει φυλακή γιατί παραβίασε το Σύνταγμα» για την δίωξη κατά του Ανδρέα Λοβέρδου.

Αμέσως μετά ακολούθησε η ανακοίνωση της κ Τουλουπάκη στην οποία αναφέρει πως «με το νόμο 4596/2019 που ενσωμάτωσε την ευρωπαϊκή οδηγία 2016/343/ ΕΕ και σε συμμόρφωση προς πλήθος αποφάσεων του ΕΔΔΑ (ενδεικτικά Αllenet de Ribemont κατά Γαλλίας 1995, CASE OF G.C.P. v. ROMANIA ) θεσμοθετείται πλέον η απαγόρευση οποιασδήποτε δημόσιας αναφοράς δημόσιου λειτουργού η κυβερνητικού αξιωματούχου σε εκκρεμή ποινική διαδικασία και τούτο γιατί προσβάλλεται κατάφωρα το τεκμήριο αθωότητας.

Με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη (περί φυλάκισης μου κλπ) αποδεικνύεται ότι αγνοείται προκλητικά η νομοθεσία της χώρας ,οι θεμελιώδεις αρχές του κράτους δικαίου καθώς και η πάγια νομολογία του ΕΔΔΑ, αρχές ωστόσο που η Εισαγγελία Διαφθοράς σέβεται και τηρεί ως κόρην οφθαλμού για κάθε πρόσωπο που τυχόν ερευνάται μεταξύ των οποίων και ο κ. Υπουργός. Η καταπάτηση κάθε δικονομικού κανόνα, των βασικών δικαιωμάτων και αρχών της ΕΣΔΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!