Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Τηλεφώνημα – έκπληξη από Μητσοτάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό
[Παρασκήνιο]: Τηλεφώνημα – έκπληξη από Μητσοτάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό

[Παρασκήνιο]: Τηλεφώνημα – έκπληξη από Μητσοτάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ήταν στο αυτοκίνητο με προορισμό τα Φάρσαλα άκουγε εκπομπή στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό TRT 95,1, όπου αναφερόντουσαν στην επίσκεψή του στο Δαμάσι, τηλεφώνησε και ζήτησε να βγει στον αέρα.

«Καλημέρα! Σας άκουγα στο αυτοκίνητο. Ακούω πάντα τοπικούς σταθμούς. Και είπα να πάρω να πω καλημέρα. Είδατε; Έχει και τα τυχερά η δουλειά», είπε καλημερίζοντας τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της εκπομπής, οι οποίοι μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό τον ρώτησαν αρχικά για τη παρουσία του στον αγιασμό του σχολείου στο Δαμάσι.

«Το σχολείο είναι πολύ ωραίο. Είχα αναλάβει τη δέσμευση μετά το σεισμό, και μιλώντας με το διευθυντή του σχολείου, ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε το σχολείο να είναι έτοιμο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Πράγματι τα καταφέραμε με τη βοήθεια της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η οποία κάλυψε εξ ολοκλήρου τη χορηγία για να κατασκευαστεί το σχολείο. Και είχα την ευκαιρία σήμερα να κάνω αγιασμό στο Δαμάσι, να μιλήσω με τα παιδιά, με τους γονείς, και να διαπιστώσω βέβαια ότι υπάρχουν ακόμα προβλήματα στην περιοχή.

Άκουσα που τα λέγατε, έχετε δίκιο να τα επισημαίνετε. Έχουμε ακόμα αρκετά σπίτια τα οποία πρέπει να κατασκευαστούν και αυτά. Αλλά νομίζω ότι έχουμε αποδείξει συνολικά στη Θεσσαλία και με τον Ιανό και με το σεισμό, ότι μπορούμε να σταθούμε κοντά στους πολίτες που δοκιμάζονται και πολύ γρήγορα να γιατρέψουμε τις ζημιές από τις φυσικές καταστροφές», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!