Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Θεόδωρος Καράογλου στο «Π»: Η κυβέρνηση έχει άσους στο μανίκι, κανείς απροστάτευτος
[Παρασκήνιο]: Θεόδωρος Καράογλου στο «Π»: Η κυβέρνηση έχει άσους στο μανίκι, κανείς απροστάτευτος

[Παρασκήνιο]: Θεόδωρος Καράογλου στο «Π»: Η κυβέρνηση έχει άσους στο μανίκι, κανείς απροστάτευτος

Την ευκαιρία που προσφέρει η διοργάνωση του Thessaloniki Helexpo Forum, ώστε να γίνει μια εις βάθος συζήτηση για τις συνέπειες της πανδημίας και τις προκλήσεις του μέλλοντος, αλλά και το γεγονός ότι και φέτος η Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει σημείο αποτύπωσης της πορείας της χώρας τον επόμενο χρόνο, υπογράμμισε σε συνέντευξή του στο «Π» ο υφυπουργός Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία και Θράκη, Θεόδωρος Καράογλου.

Η Θεσσαλονίκη φέτος δεν έχει 85η ΔΕΘ, έχει όμως για πρώτη φορά ένα μεγάλο πολιτικό-οικονομικό φόρουμ. Γιατί κρίθηκε απαραίτητη αυτή η διοργάνωση; Τι προσφέρει στην πόλη;

Η απόφαση να μην πραγματοποιηθεί το εκθεσιακό σκέλος της 85ης ΔΕΘ ήταν μια πράξη ευθύνης, η οποία επιβλήθηκε από το αυξημένο φορτίο της πανδημίας και ορίστηκε από την κοινή λογική. Στο πλαίσιο αυτό, με το Thessaloniki Helexpo Forum, εκκινούμε για πρώτη φορά τον διάλογο για τις συνέπειες της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης και μέσα από 23 διαφορετικά πάνελ θα συζητήσουμε για την επόμενη ημέρα και τις προκλήσεις της. Η συμμετοχή συναδέλφων υπουργών, εκπροσώπων κομμάτων της αντιπολίτευσης, επιχειρηματικών φορέων, συνδέσμων, επιχειρήσεων, στελεχών της Αυτοδιοίκησης και θεσμικών παραγόντων θα καταστήσει και φέτος τη Θεσσαλονίκη σημείο αποτύπωσης της πορείας της χώρας τον επόμενο χρόνο.

Γιατί το Ταμείο Ανάκαμψης χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ευκαιρία;

Χαρακτηρίζεται ως ευκαιρία, γιατί είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο η Ελλάδα επιχειρεί μια νέα μεγάλη αρχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!