Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: «Τάπα» Αυγενάκη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Η σιωπή είναι χρυσός»
[Παρασκήνιο]: «Τάπα» Αυγενάκη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Η σιωπή είναι χρυσός»

[Παρασκήνιο]: «Τάπα» Αυγενάκη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Η σιωπή είναι χρυσός»

Μια ξεκάθαρη και σταράτη απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σχετικά με το ύψος των επιχορηγήσεων προς τις αθλητικές ομοσπονδίες.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι τα συνολικά 17,3 εκατ. ευρώ της φετινής επιχορήγησης είναι ακριβώς τα ίδια σε σχέση με πέρυσι, μόνο που αυτή τη φορά η κυβέρνηση προέβλεψε την καταβολή 2,3 εκατ. ευρώ, που οφείλονται από το 2017, από θεσμοθετημένα πριμ προς αθλητές και προπονητές.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«”Η σιωπή είναι χρυσός” αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ, ως γνωστόν, δεν τα πάνε καλά με τις λαϊκές -και πάσης φύσεως άλλες- σοφίες.

Κατηγορούν το Υφυπουργείο Αθλητισμού για περικοπές 13% στις φετινές επιχορηγήσεις των Ομοσπονδιών, όταν πέρυσι οι ίδιοι περιέκοψαν 100% τα ήδη προϋπολογισμένα 2,3 εκατ. ευρώ των θεσμοθετημένων πριμ των Πρωταθλητών και των προπονητών τους, για τις επιτυχίες του αθλητισμού μας το 2017!

Δηλαδή, δεν τους έδωσαν ούτε ευρώ από τα οφειλόμενα!

Κι αυτά τα 2,3 εκατ., για τους Πρωταθλητές μας και τους προπονητές τους, τα μοίρασαν στις Ομοσπονδίες, δημιουργώντας την τάχα μου αύξηση του συνολικού ποσού της επιχορήγησής τους.

Τα φετινά 17,3 εκατ., παρά τον κορωνοϊό και την γενικότερη κρίση, είναι ακριβώς τα περσινά 17,3 εκατ. του ΣΥΡΙΖΑ. Κι απ’ ότι καταλαβαίνουμε, επιμένουν πως και φέτος θα έπρεπε να “κλέψουμε”, όπως κάνανε αυτοί, τα πριμ των Πρωταθλητών μας και των προπονητών τους!

Να μην τους αποδοθούν πάλι τα χρωστούμενα 2,3 εκατ. του 2017 επί ΣΥΡΙΖΑ και να δοθούν στις Ομοσπονδίες, για να μην υπάρξει η επίπλαστη «μείωση».

Είναι τόσο τσακωμένοι με την αλήθεια και τα οικονομικά, που τα βάζουν ακόμα και με το πρωτοποριακό σύστημα αξιολόγησης “Χίλων”! Το όντως αξιοκρατικό και διαφανές, που καμία Ομοσπονδία δεν τόλμησε να αμφισβητήσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!