Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Τάκης Θεοδωρικάκος: Θεοδωρικάκος: Ψυχραιμία και συνεργασία των δήμων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού
[Παρασκήνιο]: Τάκης Θεοδωρικάκος: Θεοδωρικάκος: Ψυχραιμία και συνεργασία των δήμων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

[Παρασκήνιο]: Τάκης Θεοδωρικάκος: Θεοδωρικάκος: Ψυχραιμία και συνεργασία των δήμων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ζήτησε σήμερα από την ΠΕΔ Αττικής τη στήριξη των δημάρχων ώστε με ψυχραιμία και χωρίς πανικό να εφαρμοστούν τα μέτρα της κυβέρνησης που ως στόχο έχουν τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος «Υπάρχει απόλυτη ανάγκη για απόλυτη συνεννόηση και συντονισμό μεταξύ μας» και πρόσθεσε πως υπάρχει ανάγκη συνεργασίας με τις αρμόδιες αρχές, ώστε να καθυστερήσει το δυνατόν περισσότερο η διάδοση του ιού. Παράλληλα σε ότι έχει να κάνει με την ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα ο κ. Θεοδωρικάκος πρόσθεσε ότι πρέπει «να αποφεύγουμε σε γενικές γραμμές πρωτοβουλίες οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόσθετα ερωτηματικά στους πολίτες», επισημαίνοντας ότι το στοίχημα είναι να ανταποκριθεί το σύστημα Υγείας, και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση έχει πάρει όλα τα μέτρα «αλλά θα χρειαστεί η άμεση συνεργασία μας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!