Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Τάκης Θεοδωρικάκος: Αποτελεσματική η συνεργασία της ΕΛΑΣ με κοινωνικούς φορείς και αυτοδιοίκηση στη Θεσσαλονίκη
[Παρασκήνιο]: Τάκης Θεοδωρικάκος: Αποτελεσματική η συνεργασία της ΕΛΑΣ με κοινωνικούς φορείς και αυτοδιοίκηση στη Θεσσαλονίκη

[Παρασκήνιο]: Τάκης Θεοδωρικάκος: Αποτελεσματική η συνεργασία της ΕΛΑΣ με κοινωνικούς φορείς και αυτοδιοίκηση στη Θεσσαλονίκη

Στην ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα ασφαλείας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας με τους κοινωνικούς φορείς αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης StatusFM ο Yπουργός Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στάθηκε ιδιαίτερα στην προετοιμασία που έγινε πριν από τα εγκαίνια της ΔΕΘ και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση διαφύλαξης της τάξης και της ηρεμίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

«Η παρουσία μου στην Θεσσαλονίκη την πρώτη βδομάδα από την ανάληψη των καθηκόντων που μου ανέθεσε ο Πρωθυπουργός ως Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, σχετίζονταν με την ουσιαστική δουλειά που είχα να κάνω με τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης και την μεγάλη προεργασία που είχαμε κάνει σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με το Δήμο και την Περιφέρεια καθώς και με τον Εμπορικό Σύλλογο, προκειμένου τα εγκαίνια της έκθεσης και η παραμονή να διεξαχθούν με απόλυτη ηρεμία, ησυχία και τάξη» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος και συμπλήρωσε αναφερόμενος στην επιτυχία που είχε το επιχειρησιακό σχέδιο: «Υπήρξαν πάρα πολλές συγκεντρώσεις πολύ ανομοιογενών κοινών και διαδηλωτών. Το σχέδιο προέβλεπε να μην συναντηθούν όλοι αυτοί και να μην υπάρξουν επεισόδια. Επετεύχθη 100% γι’ αυτό δημοσίως θέλω να το αναδείξω ως ένα θετικό παράδειγμα συνεργασίας».

Στη συνέχεια, ο Υπουργός ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος: «Ένα ευχαριστώ στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στον Δήμο και στην Περιφέρεια στον Εμπορικό Σύλλογο και ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη, στους άνδρες και στις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ, γιατί μέσα από την εξαιρετική δουλειά που έγινε και την συνεργασία όλων αυτών των φορέων κύλισε εξαιρετικά ομαλά από άποψη ησυχίας, τάξης και ασφάλειας η διαδικασία των εγκαινίων της έκθεσης στην πόλη».

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε και για τη σημασία που έχει η φετινή ΔΕΘ, η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή στην κανονικότητα που από οικονομική άποψη μπορεί να προσδώσει νέα πολύ ισχυρή δυναμική στη Θεσσαλονίκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!