Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Στις επόμενες 15 μέρες οι τελικές ρυθμίσεις του ΥΠΟΙΚ για το Ελληνικό αποκάλυψε ο Γεωργιάδης
[Παρασκήνιο]: Στις επόμενες 15 μέρες οι τελικές ρυθμίσεις του ΥΠΟΙΚ για το Ελληνικό αποκάλυψε ο Γεωργιάδης

[Παρασκήνιο]: Στις επόμενες 15 μέρες οι τελικές ρυθμίσεις του ΥΠΟΙΚ για το Ελληνικό αποκάλυψε ο Γεωργιάδης

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έρθουν οι τελικές ρυθμίσεις για το Ελληνικό, ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης.

«Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έρθουν από το υπουργείο των Οικονομικών οι τελικές ρυθμίσεις και θα γίνει η μεταβίβαση των μεριδίων! Υπάρχουν πολλές προσφορές στη Lamda για τους ουρανοξύστες στο Ελληνικό! Η Επένδυση έχει ξεκινήσει και είναι εντός χρονοδιαγράμματος! Όλα πάνε όπως πρέπει και μόνο εσείς λαϊκίζετε! Θα είστε προσωπικός μου προσκεκλημένος για να χειροκροτήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη που ολοκληρώνει το έργο», ανέφερε χψαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης σε απάντησή του στις αιτιάσεις του Σ. Φάμελλου του ΣΥΡΙΖΑ για την επένδυση στο Ελληνικό.

Να σημειώσουμε πως κατά τη συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συμβάσεις ο βουλευτής της αντιπολίτευσης είχε επιτεθεί στον κ. Γεωργιάδη λέγοντας πως η επένδυση καθυστερεί υπενθυμίζοντας πως το αρχικό πλάνο ήθελε την ολοκλήρωσή της στα τέλη του 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!