Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Σταύρος Καλαφάτης στο «Π»: Ο Τσίπρας μοιάζει χαμένος στο διάστημα
[Παρασκήνιο]: Σταύρος Καλαφάτης στο «Π»: Ο Τσίπρας μοιάζει χαμένος στο διάστημα

[Παρασκήνιο]: Σταύρος Καλαφάτης στο «Π»: Ο Τσίπρας μοιάζει χαμένος στο διάστημα

«Μπορούμε ήδη να μοιράζουμε στην κοινωνία τους πρώτους καρπούς και έτσι θα συνεχίσουμε», διαμηνύει μέσω του «Π» ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ενώ εκτιμά ότι ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται χαμένος στο διάστημα, με έναν «αχταρμά» θέσεων και υποσχέσεων. Όσο για τις εκλογές, επισημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας… πείστηκε από τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον χρόνο που θα στηθούν κάλπες, ενώ τονίζει ότι δεν είναι πάντως καθόλου τυχαίο «που μετά τη ΔΕΘ άρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ». «Όχι μόνον δεν έχουν “παγώσει” τα έργα της Θεσσαλονίκης, τα οποία είναι όλα εντός χρονοδιαγραμμάτων, αλλά ξεκινούν και καινούργια», λέει απαντώντας στις μομφές του κ. Τσίπρα για «πάγωμα» έργων στη συμπρωτεύουσα.

Ο κ. Τσίπρας από τη ΔΕΘ στόχευσε και αυτός στη μεσαία τάξη, επιχειρώντας να αντιπαραβάλει το αφήγημα του κ. Μητσοτάκη. Δεν θεωρείτε ότι ελλοχεύει ένας κίνδυνος, αν επαναπαυθείτε στο καλό αποτέλεσμα του 2019;

Δεν επαναπαυόμαστε σε καμιά περίπτωση, διότι αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα και τα προβλήματα δεν τελειώνουν. Αλλά και διότι θέλουμε να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που έρχονται και δεν περιμένουν. Εδώ και δύο χρόνια αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες προκλήσεις και ταυτόχρονα συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις που φέρνουν νέο πλούτο και νέες θέσεις δουλειάς. Μπορούμε ήδη να μοιράζουμε στην κοινωνία τους πρώτους καρπούς, και έτσι θα συνεχίσουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!