Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Σκληρή επίθεση Πελώνη κατά Τσίπρα: Επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος (ΦΩΤΟ)
[Παρασκήνιο]: Σκληρή επίθεση Πελώνη κατά Τσίπρα: Επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος (ΦΩΤΟ)

[Παρασκήνιο]: Σκληρή επίθεση Πελώνη κατά Τσίπρα: Επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος (ΦΩΤΟ)

«Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που προσπαθεί, με τη συμπαράσταση των πολιτών, να βγάλει τη χώρα από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες», αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ως απάντηση στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και επισημαίνει: «Έχει, όμως, δυστυχώς, μια αντιπολίτευση που επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος. Ο κ. Τσίπρας το έκανε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνει και με τα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης – τα οποία ήδη διερευνώνται.

Εκεί όπου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε “αυθορμήτως”, ανάμεσα σε άλλα χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…Και δυστυχώς, ούτε συνετού, όπως απαιτεί η συγκυρία», καταλήγει η δήλωση της κ. Πελώνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!