Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Σκληρή επίθεση Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ: Αν δεν αποδοκιμάσουν τον Δρίτσα, πιστεύουν τα ίδια με Κουφοντίνα
[Παρασκήνιο]: Σκληρή επίθεση Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ: Αν δεν αποδοκιμάσουν τον Δρίτσα, πιστεύουν τα ίδια με Κουφοντίνα

[Παρασκήνιο]: Σκληρή επίθεση Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ: Αν δεν αποδοκιμάσουν τον Δρίτσα, πιστεύουν τα ίδια με Κουφοντίνα

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Θεόδωρου Δρίτσα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τις δημόσιες συμβάσεις, ο υπουργός δήλωσε σοκαρισμένος και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει και διαγράψει τον βουλευτή του.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι είναι αδύνατον για τον κ. Τσίπρα να μην τοποθετηθεί στο ζήτημα. « Αφού καμία δήλωση δεν έχει γίνει μέχρι τώρα στην πραγματικότητα στηρίζουν την απεργία πείνας. Ο πραγματικός λόγος που την στηρίζουν είναι γιατί πιστεύουν τα ίδια με τον Δημήτρη Κουφοντίνα και αυτό είναι σοκαριστικό για την ελληνική δημοκρατία. Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί ως κόμμα του δημοκρατικού τόξου αν δεν κατακρίνει τη δήλωση Δρίτσα ακόμα και να τον διαγράψει! Δεν μπορεί κανένας βουλευτής να σταθεί αν έχει έτσι δημόσια στηρίξει τρομοκρατική οργάνωση όπως 17Ν» ανέφερε ο υπουργός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Σήμερα έγινε ίσως η πιο σεκταριστική πολιτική δήλωση που έχει γίνει από βουλευτή καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης! (…) η τρομοκρατία σε όλο το δυτικό κόσμο διώκεται ποινικά με τους σκληρότερους νόμους, ο εκθειασμός της διώκεται και αυτός ποινικά. Δεν μπορεί να είσαι μέλος σε αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία και δυτικών αξιών αν επαινείς την τρομοκρατία».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!