Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Παρασκήνιο]: Σκληρή απάντηση Πέτσα σε Τσίπρα: Χαίρεται επειδή η Ελλάδα θα έχει φέτος ύφεση
[Παρασκήνιο]: Σκληρή απάντηση Πέτσα σε Τσίπρα: Χαίρεται επειδή η Ελλάδα θα έχει φέτος ύφεση

[Παρασκήνιο]: Σκληρή απάντηση Πέτσα σε Τσίπρα: Χαίρεται επειδή η Ελλάδα θα έχει φέτος ύφεση

Σε ανάρτηση που έκανε νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η σημερινή έκθεση της Κομισιόν επιβεβαιώνει όσα έλεγε η Αντιπολίτευση και κατηγορεί την κυβέρνηση για κυνική και συνειδητή επιλογή να μετατρέψει την κρίση της πανδημίας σε ευκαιρία για νέο γύρο αναδιάρθρωσης της οικονομίας.

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, πέρασε στην αντεπίθεση, με επίσημη δήλωσή του στην οποία αναφέρει ότι: «Η προτεραιότητα της Κυβέρνησης ήταν, είναι και θα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Με τη σημερινή του ανάρτηση ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι έχει άλλες προτεραιότητες».

Αναλυτικά η δήλωση του Στέλιου Πέτσα
Η προτεραιότητα της Κυβέρνησης ήταν, είναι και θα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Με τη σημερινή του ανάρτηση ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι έχει άλλες προτεραιότητες. Να μιλάει για «σοβαρές προβλέψεις» αυτός που με την ανερμάτιστη πολιτική του κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στους Έλληνες, μοιάζει με ανέκδοτο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, χαίρεται επειδή η Ελλάδα θα έχει φέτος ύφεση, όπως άλλωστε και ολόκληρη η Ευρώπη. Ύφεση που οφείλεται σε ένα απρόβλεπτο και πρωτοφανές γεγονός, την πανδημία του κορονοϊού. Διχαστικός και λαϊκιστής ο κ. Τσίπρας «μένει ίδιος».

Όσον αφορά το σχέδιο της Κυβέρνησης, αυτό είναι ξεκάθαρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!